Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για την εξάρτησή του από τον τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια»
09:54 - 13/10/2020
Για την εξάρτησή του από τον τζόγο μίλησε γι’ ακόμα μία φορά ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς […]
The post Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για την εξάρτησή του από τον τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Πέτρος Λαγούτης συγκλονίζει όταν μιλάει για την εξάρτησή του από τον τζόγο
Ο ηθοποιός προέβη σε εξομολογήσεις…
Διαβάστε το στο Ο Πέτρος Λαγούτης και η εξάρτηση από τον τζόγο: «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια»
«Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη...»
Διαβάστε το στο Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για την εξάρτηση του από τον τζόγο και συγκλονίζει
Για την εξάρτηση του από τον τζόγο μίλησε ο ηθοποιός ο Πέτρος Λαγούτης. Πιο συγκεκριμένα μίλησε στις ομάδες στήριξης στον Ιανό και εξομολογήθηκε πώς σκέφτεται ένας τζογαδόρος, ποια είναι τα συναισθήματα και ποιες οι «συνέπειες».
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Πέτρος Λαγούτης μιλά για την εξάρτησή του στο τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια»
Με άκρως εξομολογητική διάθεση, ο ηθοποιός μίλησε για τις πιο σκοτεινές μέρες του...
The post Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για την εξάρτησή του στο τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Λαγούτης: Η εξάρτησή του από τον τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, εξαρτημένος από τον τζόγο μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day". Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς σκέφτεται ένας τζογαδόρος, ενώ επισήμανε τις συναίπιες τόσο στην υγεία όσο και την ψυχολογία του.
«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα.
Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέ
Διαβάστε το στο topontiki.gr