#Πέτρος Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης: «Μπαίνει ο άλλος στο θέατρο και τρώει πατατάκια. Το θέατρο δεν είναι τηλεόραση» (vid)

monopoli.gr
Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το μέλλον της σειράς «Παγιδευμένοι», για τους «Τέλειους Ξένους», αλλά και τα όρια στη συμπεριφορά των θεατών στο θέατρο.
13:53 17/04/2024

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτησή µου από τον τζόγο δεν ήταν στρωμένη με… ροδοπέταλα

vita.gr
Ερωτευμένος, περήφανος για τους υπέροχους γιους του και με την καριέρα του στα καλύτερά της, ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογείται στο «Vita» πώς είναι να ζει πλέον έξι χρόνια «εκτός» ΚΕΘΕΑ.
16:28 11/04/2024

Πέτρος Λαγούτης: «Έφτασα να μην έχω χρήματα να παίξω, να δανείζομαι, έπεσα όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος»

zappit.gr
Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκαν Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής στην κυπριακή […] The post Πέτρος Λαγούτης: «Έφτασα να μην έχω χρήματα να παίξω, να δανείζομαι, έπεσα όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος» appeared first on Zappit.
21:00 07/04/2024

Πέτρος Λαγούτης: Με την Μάρθα Λαμπίρη και την Μυρτώ Αλικάκη στο πάρτι γενεθλίων του – Οι αγκαλιές και τα φιλιά

tlife.gr
Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι εντός σπιτιού, δίπλα To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Με την Μάρθα Λαμπίρη και την Μυρτώ Αλικάκη στο πάρτι γενεθλίων του – Οι αγκαλιές και τα φιλιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 10/03/2024

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν διστάζουν να κάνουν δημόσια εμφανίσεις και να δείχνουν τον έρωτά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήρθε κοντά μέσα από τα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» και είναι αχώριστοι. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να φτάνουν αγκαζέ σε δείπνο τους στο γνωστό μαγαζί Botoxe Club Athens στο Αιγάλεω. Η […]
01:00 08/03/2024

Ο Πέτρος Λαγούτης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Η σχέση με τα παιδιά μου ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα»

zappit.gr
Καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα […] The post Ο Πέτρος Λαγούτης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Η σχέση με τα παιδιά μου ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα» appeared first on Zappit.
19:00 02/03/2024

Λαγούτης-Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

gossip-tv.gr
Σε παρουσίαση βιβλίου βρέθηκαν χθες το βράδυ (12/12) ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ οι οποίοι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Περισσότερα...
21:37 13/12/2023

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός σε καταπίνει και κάνει κουμάντο στο μυαλό σου

Newsit
“Και τελειώνοντας αυτό το ταξίδι, το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι ότι γλίτωσες από αυτό στο οποίο βρισκόσουν αλλά ότι βρήκες το καινούργιο” σημείωσε ο Πέτρος Λαγούτης. Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο. «Ο εθισμός ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός σε καταπίνει και κάνει κουμάντο στο μυαλό σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 12/11/2023

Συγκλονίζει ο Πέτρος Λαγούτης για την μάχη με τον εθισμό του: «Σε καταπίνει, είσαι έρμαιο του»

zappit.gr
Τόσο στους τηλεοπτικούς Παγιδευμένους όσο και τους θεατρικούς Τέλειους Ξένους πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Λαγούτης την φετινή σεζόν. Δυο αφορμές ιδανικές προκειμένου […] The post Συγκλονίζει ο Πέτρος Λαγούτης για την μάχη με τον εθισμό του: «Σε καταπίνει, είσαι έρμαιο του» appeared first on Zappit.
20:00 11/11/2023

Ο Πέτρος Λαγούτης καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Αθηνά

mothersblog.gr
Με ιδιαίτερη χαρά οι  Επιχειρήσεις ΜΑΡΟΣΟΥΛΗ ανακοινώνουν την ανάθεση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης των θεατρικών έργων του ΑΘΗΝΑ στον Πέτρο Λαγούτη.Περισσότερα...
16:37 06/11/2023

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είπαμε ότι είμαστε μαζί για να αποφύγουμε την παραφιλολογία

thebest.gr
Στην προσωπική του ζωή και τη σχέση με την συνάδελφο του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα του Happy Day με αφορμή την παράσταση “Τέλειοι ξένοι”.
21:00 12/10/2023

Πέτρος Λαγούτης: Αποκάλυψε το λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ 

okmag.gr
O Πέτρος Λαγούτης μίλησε για τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και αποκάλυψε το λόγο που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.   Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανέφερε: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που […] The post Πέτρος Λαγούτης: Αποκάλυψε το λόγο που δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ  appeared first on OK! Magazine.
10:58 10/10/2023

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς του Σπανούλη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς του Σπανούλη (ΦΩΤΟ) 05/09/2023 Η σπουδαία βραδιά που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη πλησιάζει. Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου θα μείνει στην ιστορία και προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουν τρεις άνθρωποι που θα αναλάβουν την παρουσίαση της ερυθρόλευκης γιορτής για τον Kill Bill. Πρόκειται για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δώρα Παντέλη και τον Πέτρο Λαγούτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Οι εκπλήξεις στην μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και οι παρουσιαστές της! Ο καταξιωμένος ηθοποιός, αλλά και παρουσιαστής, γνωστός για τα βαθιά «ερυθρόλευκ
15:46 05/09/2023

Μάρθα Λαμπίρη – Πέτρος Λαγούτης: Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασαν από τις διακοπές τους

happytv.gr
Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των "Παγιδευμένων" κάνουν η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης, κάνοντας διακοπές.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μάρθα Λαμπίρη – Πέτρος Λαγούτης: Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασαν από τις διακοπές τους
02:37 19/08/2023

Πέτρος Λαγούτης: Φωτογραφίζει τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

okmag.gr
Ο Πέτρος Λαγούτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι». Οι ηθοποιοί συνεχίζουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο και ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος συμμετέχει στην σειρά, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απαθανάτισε τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσα από […] The post Πέτρος Λαγούτης: Φωτογραφίζει τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ appeared first on OK! Magazine.
20:58 29/07/2023

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στο πρώτο κλικ των γυρισμάτων

ieidiseis.gr
Η ιστορία της σειράς «Παγιδευμένοι» μπαίνει σε νέα τροχιά από τα πρώτα επεισόδια του β κύκλου.Η σειρά «Παγιδευμένοι» κατάφερε σε σύντομο διάστημα να αποκτήσει το κοινό της και κρατήσει την αγωνία για τις εξελίξεις στα ύψη μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Τα γυρίσματα του β κύκλου ξεκίνησαν και η δυνατή ιστορία που ξετύλιξε το νήμα της και παγίδευσε το κοινό στην καταιγιστική πλοκή της, μπαίνει σε νέα μονοπάτια. Οι ανατροπές που έζησαν οι πρωταγωνιστές της αστυνομικής δραματικής σειράς στον α κύκλο θα μοιάζουν με «παιδική χαρά» μπροστά σε όσα θα συμβούν στον επόμενο. Ο β κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι» έρχεται στον ΑΝΤ1 την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν όλα από την αρχή με απ
21:47 25/07/2023

Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αχώριστοι και στην εκδήλωση των Παγιδευμένων (βίντεο)

happytv.gr
«Ένα μεγάλο γκελ αυτή η σειρά, εύχομαι να συνεχίσουμε το ίδιο» δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Αχώριστοι και στην εκδήλωση των Παγιδευμένων (βίντεο)
10:37 19/07/2023

Παγιδευμένοι: Η πρώτη φωτογραφία του Τάσου Χαλκιά από τα γυρίσματα – Αυτός είναι ο ρόλος του

happytv.gr
Ο Τάσος Χαλκιάς εισβάλει στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι“. Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πέτρος Λαγούτης, θέλησε να μοιραστεί με τους Διαδικτυακούς του φίλους, μία σέλφι που βγήκε με τον συνάδελφό του Τάσο Χαλκιά, ο οποίος προστίθεται στο καστ των Παγιδευμένων. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έρχεται […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παγιδευμένοι: Η πρώτη φωτογραφία του Τάσου Χαλκιά από τα γυρίσματα – Αυτός είναι ο ρόλος του
17:37 18/07/2023

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Μάρθα και Πέτρος μαζί στην Σύρο

logiastarata.gr
Η Μάρθα και ο Πέτρος βρέθηκαν μαζί στην Σύρο για αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν και καλλιτέχνες. Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αλλά και άλλοι πολλοί celebrities συγκεντρώθηκαν στη Σύρο για αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν και καλλιτέχνες. Στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη πανηγύριζε, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που είναι ζευγάρι στους […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Μάρθα και Πέτρος μαζί στην Σύρο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 11/07/2023

Πέτρος Λαγούτης: Ποζάρει με τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη Σύρο – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι ζευγάρι τους τελευταίους εννέα μήνες. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” και από τότε είναι αχώριστοι. Αρχικά είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι βρέθηκε […] The post Πέτρος Λαγούτης: Ποζάρει με τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη Σύρο – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
14:46 10/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load