Ο ολυμπιονίκης Βαλέριος Ασλανίδης ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε με το «Sputnik V»
09:55 - 13/10/2020
Ο ολυμπιονίκης του τζούντο, Βαλέριος Ασλανίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο στη Μόσχα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Ασλανίδης είναι σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Ανάπας και ο πρώτος εθελοντής ελληνικής καταγωγής που δοκιμάζει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ολυμπιονίκης του τζούντο Βαλέριος Ασλανίδη, πρώτος Ελληνας που έλαβε το ρωσικό εμβόλιο
Ο Ολυμπιονίκης του τζούντο Βαλέριος Ασλανίδης, πρόεδρος σήμερα της Ελληνικής Κοινότητας της Ανάπας, είναι ο πρώτος εθελοντής
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ Ολυμπιονίκης Βαλέριος Ασλανίδης ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο
Ένας Πόντιος, ο Ολυμπιονίκης του τζούντο, Βαλέριος Ασλανίδης, είναι ο πρώτος Έλληνας που εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο στη Μόσχα. Το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες προσπάθειες επιστημόνων να βρουν αποτελεσματικό σκεύασμα ενάντια στον ιό. Και αν και έχουν εκφραστεί αμφιβολίες για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του, οι δοκιμές […]
Διαβάστε το στο Βαλέριος Ασλανίδης, o πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο: «Είμαι μια χαρά»
Ο Βαλέριος Ασλανίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που δοκίμασε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Ανάπας αποκαλύπτει ότι ένας φίλος του τον προέτρεψε να κάνει το εμβόλιο, και αμέσως πήρε το πρώτο αεροπλάνο για τη Μόσχα. «Μου έλεγξαν τα πάντα πριν από το εμβόλιο»Ο 67χρονος Πόντιος ζει μόνιμα στην ...
The post Βαλέριος Ασλανίδης, o πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο: «Είμαι μια χαρά» appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr