Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Δύο υγειονομικοί του νοσοκομείου Κοζάνης νόσησαν από κορωνοϊό» – «Περιστατικά διακομίζονται Πτολεμαΐδα και ΑΧΕΠΑ»

20:52 - 14/10/2020

Για τις σοβαρές ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενώ η χώρα είναι αντιμέτωπη με το δεύτερο κύμα του κοροναϊού, προειδοποιεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Στην Κοζάνη, η οποία αντιμετωπίζει έξαρση κρουσμάτων, η κλινική κοροναϊού στο νοσοκομείο της πόλης γέμισε, με αποτέλεσμα τα περιστατικά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στο ΑΧΕΠΑ. Επίσης, δύο υγειονομικοί ... The post Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Δύο υγειονομικοί του νοσοκομείου Κοζάνης νόσησαν από κορωνοϊό» – «Περιστατικά διακομίζονται Πτολεμαΐδα και ΑΧΕΠΑ» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)