#ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ για τις καταγγελίες Καλλιάνου: Το προσωπικό του «Αττικόν» παρείχε την καλύτερη φροντίδα, δεν επαρκούν οι ΜΕΘ

Newsit
Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) συνομίλησε με το προσωπικό του Νοσοκομείου «Αττικόν» όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, όπως αναφέρει ο ίδιος. Όπως λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, οι εργαζόμενοι του είπαν, όπως λέει, ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έτυχε της καλύτερης δυνατής φροντίδας στο Αττικό ... Περισσότερα To άρθρο ΠΟΕΔΗΝ για τις καταγγελίες Καλλιάνου: Το προσωπικό του «Αττικόν» παρείχε την καλύτερη φροντίδα, δεν επαρκούν οι ΜΕΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 24/04/2024

Καλλιάνος: «Οι γιατροί έλεγαν... σκίζουμε τα πτυχία μας» - Οι απαντήσεις Γεωργιάδη, ΠΟΕΔΗΝ, Αττικού

Cnn.gr
Τεράστιες διαστάσεις πήρε η ιστορία της περιπέτειας της υγείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, έπειτα από την συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Περισσότερα...
18:37 24/04/2024

ΠΟΕΔΗΝ για καταγγελία Καλλιάνου: «Ελάχιστοι έως καθόλου μη διασωληνωμένοι ασθενείς εισάγονται σε ΜΕΘ»

iatropedia.gr
Το προσωπικό έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. The post ΠΟΕΔΗΝ για καταγγελία Καλλιάνου: «Ελάχιστοι έως καθόλου μη διασωληνωμένοι ασθενείς εισάγονται σε ΜΕΘ» appeared first on Iatropedia.
18:14 24/04/2024

Γιαννάκος για Καλλιάνο: «Ατυχής η δήλωσή του – Δεν μας φοβίζουν οι απειλές»

eretikos.gr
Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, απαντά σε δήλωση του Γιάννη Καλλιάνου που μίλησε για την κατάσταση υγείας του πατέρα του, ο οποίος και νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ με δάκρια στα μάτια ξέσπασε κατά προσωπικού του ΕΣΥ που αντιμετώπισε την περίπτωση του πατέρα του, μιλώντας για λάθους χειρισμούς. Η […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:58 24/04/2024

ΠΟΕΔΗΝ - Έρευνα: Οι ελλείψεις της δημόσιας Υγείας σε 13 νησιά

thebest.gr
Ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών, κλειστές παθολογικές και χειρουργικές κλινικές σε μεγάλα νησιά, αλλά και σοβαρά προβλήματα με το ΕΚΑΒ, διαπιστώνει νέα έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ.
05:05 24/04/2024

ΠΟΕΔΗΝ: «Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» για την υποστελέχωση των υγειονομικών μονάδων στα νησιά

iatropedia.gr
Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας στα νησιά της χώρας πλήττονται από σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, όπως αναδεικνύει έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ. The post ΠΟΕΔΗΝ: «Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» για την υποστελέχωση των υγειονομικών μονάδων στα νησιά appeared first on Iatropedia.
15:16 23/04/2024

Τραγικές οι ελλείψεις της δημόσιας Υγείας σε 13 νησιά

irafina.gr
Ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών, κλειστές παθολογικές και χειρουργικές κλινικές σε μεγάλα νησιά, αλλά και σοβαρά προβλήματα με το ΕΚΑΒ, διαπιστώνει νέα έρευνα της ΠΟΕΔΗΝ Το Πάσχα είναι προ των πυλών και σύντομα ξεκινάει και η τουριστική σεζόν για τη χώρα μας, κάτι που σημαίνει ότι τα νησιά θα αρχίσουν να πλημμυρίζουν σύντομα από κόσμο. Ωστόσο, […]
23:46 22/04/2024

Έρευνα ΠΟΕΔΗΝ: Αποκαρδιωτική η εικόνα των υγειονομικών μονάδων ενόψει της τουριστικής σεζόν

in.gr
Καμπανάκι κινδύνου «για την υποστελέχωση των υγειονομικών μονάδων και ΕΚΑΒ των νησιών». Τα κίνητρα προσέλκυσης και παραμονής που δεν υπάρχουν για γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες.
18:01 22/04/2024

«Πυρά» ΠΟΕΔΗΝ για την υποστελέχωση του ΕΣΥ εν όψει τουριστικής σεζόν – Γι’ αυτό οι γιατροί πηγαίνουν στην Κύπρο

documentonews.gr
Η τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, η υποστελέχωση των υγειονομικών μονάδων και του ΕΚΑΒ στα νησιά έρχεται στο προσκήνιο εν όψει… Το άρθρο «Πυρά» ΠΟΕΔΗΝ για την υποστελέχωση του ΕΣΥ εν όψει τουριστικής σεζόν – Γι’ αυτό οι γιατροί πηγαίνουν στην Κύπρο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
16:10 22/04/2024

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Παραμένουν «εγκλωβισμένα» στην παιδιατρική κλινική δύο κακοποιημένα αδέλφια

iatropedia.gr
Πέρα από την κακή ψυχολογία των παιδιών, λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, διαταράσσεται και η λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. The post Νοσοκομείο Ζακύνθου: Παραμένουν «εγκλωβισμένα» στην παιδιατρική κλινική δύο κακοποιημένα αδέλφια appeared first on Iatropedia.
14:09 19/04/2024

«Την αγαπώ, δεν θυμάμαι τι έγινε» – Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα στον Κορυδαλλό

Newsbeast.gr
Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε εξώ από το τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε. «Δεν θυμάμαι», φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε στην εκπομπή Live News, ενώ φέρεται να πρόσθεσε πως «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ». Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Επίσης, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρι
19:00 15/04/2024

Κόκοτας: Επιβαρυντική η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ

tovima
«Γίνονται και θα γίνουν σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής στο σπίτι του» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
13:00 11/04/2024

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για γυναικοκτόνο: Θα τον σώσουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει

documentonews.gr
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα… Το άρθρο Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για γυναικοκτόνο: Θα τον σώσουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
15:09 07/04/2024

Αγιοι Ανάργυροι: Δίνουν μάχη για να σώσουν τον 39χρονο

tovima
Ο 39χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα - «Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
12:00 07/04/2024

Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Εκλεισε τμήμα θεραπείας καρκινοπαθών γυναικών – Οκτώ χρόνια προειδοποιούσαν οι γιατροί

documentonews.gr
Το κλείσιμο του κρίσιμου για την υγεία των γυναικών τμήματος βραχυθεραπείας του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» καταδικάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης… Το άρθρο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Εκλεισε τμήμα θεραπείας καρκινοπαθών γυναικών – Οκτώ χρόνια προειδοποιούσαν οι γιατροί εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:09 04/04/2024

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για απογευματινά χειρουργεία: Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας

iatropedia.gr
«Από τα 29 απογευματινά χειρουργεία στο «Παπαγεωργίου» τον Μάρτιο, τα 13 αφορούσαν ασθενείς εκτός λίστας αναμονής» The post Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για απογευματινά χειρουργεία: Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας appeared first on Iatropedia.
18:09 02/04/2024

Υγειονομικοί: Στη Βουλή για ψήφιση ρύθμιση για τους συμβασιούχους με καθυστέρηση λόγω της πρότασης δυσπιστίας

thecaller.gr
Στην «αναμονή» βρίσκονται οι υγειονομικοί, καθώς η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας, καθυστέρηση την ψήφιση τροπολογίας που ενδιαφέρει τους συμβασιούχους του κλάδου και αναμένεται να λυθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ενημερωτικό της σημείωμα προς τα σωματεία – μέλη της: «Με το άρθρο 50 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας που […]
08:00 30/03/2024

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία της Κρήτης

iatropedia.gr
Για σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ The post Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στα νοσοκομεία της Κρήτης appeared first on Iatropedia.
18:09 29/03/2024

Απογευματινά χειρουργεία: Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι γιατροί του ΕΣΥ

fosonline.gr
Τρίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ που αντιδρά στη λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων. 
07:46 27/03/2024

Παρέμβαση Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό άνδρα του ΕΚΑΒ στην Κόρινθο

thetoc.gr
Το συμβάν ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.
00:09 25/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load