Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

00:00 - 15/10/2020

Δείτε τι θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 «Το σπίτι στα Πετράλωνα»: Οι επισκέψεις της μητέρας του Τάσου, της πληθωρικής καλοπροαίρετης, πλην ανακατώστρας, Αλεξάνδρας από τας Σέρρας, δεν χαρακτηρίζονταν ποτέ από έναν απλό και εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Κι ούτε αυτή τη φορά θα γινόταν εξαίρεση… Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ […] The post Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3”

Χαιρέτα μου τον πλάτανο Επεισόδιο 3 Το επεισόδιο 3 της νέας σειράς της ΕΡΤ 1, “Χαιρέτα μου τον πλάτανο“. Καθημερινά στις 20:00. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στάθης και η Μυρτώ ενημερώνονται για την κληρονομιά και σπεύδουν στον Πλάτανο. Ωστόσο, μόλις φτάνουν, η πρώτη τους γνωριμία με τον Παρασκευά και τον Χαραλάμπη είναι επεισοδιακή… […] The post “ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3” appeared first on HappyTv.gr.

Διαβάστε το στο happytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025