#Πετράλωνα

Πετράλωνα: Νέα βίντεο δείχνουν τους τρομοκράτες να βάζουν τη βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας

lykavitos.gr
Σε νέες εικόνες βίντεο αποτυπώνεται η δράση τρομοκρατών στα Πετράλωνα. Ειδικότερα, εικονίζονται να τοποθετούν βόμβα σε τράπεζα στην περιοχή πριν από δύο μήνες.
22:17 03/03/2024

Τρομοκρατία: Η στιγμή που ο δράστης τοποθετεί τη βόμβα που εξερράγη στα Πετράλωνα

tanea.gr
Ο άνδρας περπατά έξω από την τράπεζα προκειμένου ν’ αποφασίσει σε ποιο ακριβώς σημείο θα αφήσει τη βόμβα, η οποία εξερράγη λίγη ώρα αργότερα
23:00 01/03/2024

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Βραδινή έξοδος για την εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά»

govastileto.gr
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς», απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μία βραδινή της έξοδο. Η δημοφιλής ηθοποιός, που σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, βρέθηκε στο Wrap Party που διοργάνωσε η εταιρεία παραγωγής του σήριαλ, στα Κάτω Πετράλωνα, για όσους εργάστηκαν και […]
21:00 01/03/2024

Τρομοκρατία: Η γυναίκα της οργάνωσης ήταν σεκιούριτι – Τους έκανε τον οδηγό διαφυγής

Newsique.gr
Άρωμα γυναίκας είχε η τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης» που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς η μια και μοναδική συμμετέχουσα είχε κομβικό ρόλο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το STAR, η γυναίκα της οργάνωσης ήταν σεκιούριτι στο επάγγελμα ενώ ήταν και ο οδηγός διαφυγής, όπως έπραξε στην επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω […] Το άρθρο Τρομοκρατία: Η γυναίκα της οργάνωσης ήταν σεκιούριτι – Τους έκανε τον οδηγό διαφυγής εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
20:58 28/02/2024

H «Σύμπραξη Εκδίκησης» στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής – Ο ρόλος του αντιεξουσιαστή και το δίκτυο των ποινικών

Newsbeast.gr
Σε προσαγωγή 8 ατόμων και έρευνα σε άλλους που βρίσκονται ήδη στις φυλακές Δομοκού και Λάρισας, προχωρά από το πρωί η Αντιτρομοκρατική σε μια ευρείας κλίμακας έρευνα που αφορά στη δράση της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης». Η οργάνωση φέρεται υπεύθυνη για τρία χτυπήματα. Τα τρία χτυπήματα της Σύμπραξης Εκδίκησης Η πιο πρόσφατη έχει να κάνει με την έκρηξη βόμβας, που σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα, με την οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης» να αναλαμβάνει την ευθύνη. Η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει, με κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για επίθεση με χειροβομβίδα σε ΙΧ αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου τον Ιούλιο του 2023 στο Χα
17:00 27/02/2024

Αντιτρομοκρατική: Έρευνες σε σπίτια και φυλακές - Στο μικροσκόπιο η «Σύμπραξη εκδίκησης»

thebest.gr
Στο μικροσκόπιο μπαίνει η αναρχική ομάδα «Σύμπραξη εκδίκησης». Πρόκειται για μια ομάδα που έχει βάλει εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα προκαλώντας ζημιές στη τράπεζα αλλά και σε αυτοκίνητα πολιτών.
15:00 27/02/2024

Αντιτρομοκρατική: Προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις για βομβιστικές επιθέσεις

tovima
Σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται στη βόμβα που μπήκε σε τράπεζα στα Άνω Πετράλωνα, αλλά και σε άλλες υποθέσεις.
13:00 27/02/2024

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα – Οχτώ άτομα στη ΓΑΔΑ

empisteutiko.gr
Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον οχτώ άτομα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ μετά από επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έχουν σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαριου σε τράπεζα επί της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα. […] The post Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα – Οχτώ άτομα στη ΓΑΔΑ appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 27/02/2024

Οκτώ προσαγωγές στη ΓΑΔΑ μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Αθήνα

news.gr
Η επιχείρηση φέρεται να συνδέεται με βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα στα τέλη Ιανουαρίου
12:37 27/02/2024

Πετράλωνα: Έκρηξη βόμβας σε τράπεζα – Δημιουργήθηκε κρατήρας

Newsique.gr
Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα, στις 3:30 τα ξημερώματα, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στην πλαϊνή είσοδο σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα. Οι δράστες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα στη θωρακισμένη πόρτα, την ενεργοποίησαν με φιτίλι και πυροκροτητή. Από την […] Το άρθρο Πετράλωνα: Έκρηξη βόμβας σε τράπεζα – Δημιουργήθηκε κρατήρας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 25/01/2024

Πετράλωνα: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε τράπεζα

lykavitos.gr
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Πετράλωνα. Μερικά λεπτά μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Τριών Ιεραρχών.
09:17 25/01/2024

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Έκρηξη βόμβας σε τράπεζα στα Πετράλωνα

eretikos.gr
ΕΛΑΣ: Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στα Πετράλωνα τα ξημερώματα. Το υποκατάστημα της τράπεζας, που υπέστη ζημιές από την έκρηξη, βρίσκεται στην οδό Τριών Ιεραρχών στον αριθμό 115. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:30 και επρόκειτο για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στην είσοδο της τράπεζας. Ζημιές έχουν υποστεί η είσοδος τράπεζας και ένα σταθμευμένο όχημα. Διαβάστε ολόκληρο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 25/01/2024

Δήμος Βερύκιος: Όλη η αλήθεια για το δείπνο και τη σχέση του Γιάννη Λάτσιου με τη Σοφία Ζαχαράκη

govastileto.gr
O Δήμος Βερύκιος την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου έκανε μία αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της  σύνδεσής του στην εκπομπή Happy Day. Συγκεκριμένα μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο και έδωσε μία πιπεράτη είδηση. «Χθες και προχθές έπεσα πάνω στον Λάτσιο, τα βράδια. Στα Άνω Πετράλωνα προχθές» είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και […]
11:00 12/01/2024

«Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» Πραγματοποίηση της πρώτης διάλεξης του νέου κύκλου σεμιναρίων του Θωμά Κινδύνη την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρες 18:00-20:00 στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα).

paraskhnio.gr
1η ΔΙΑΛΕΞΗ: Η επικοινωνία είναι ζωή Εσύ αισθάνεσαι ότι όταν μιλάς δεν σε καταλαβαίνουν; Έχεις νιώσει ότι θέλεις να πεις κάτι αλλά δεν το λες; Έχεις πολλές φορές την αίσθηση ότι ενώ τα πράγματα είναι απλά, γίνονται περίπλοκα λόγω των κακών συνεννοήσεων και των παρεξηγήσεων; Νιώθεις ότι θα ήθελες να έχεις καλύτερη επικοινωνία με τους Το άρθρο «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» Πραγματοποίηση της πρώτης διάλεξης του νέου κύκλου σεμιναρίων του Θωμά Κινδύνη την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρες 18:00-20:00 στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα). εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 09/01/2024

Τρόμος για νεαρές γυναίκες στα Πετράλωνα: Σκαρφάλωσε από το μπαλκόνι και προσπάθησε να τις βιάσει [βίντεο]

thetoc.gr
Τη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος προηγουμένως φέρεται να μπήκε σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα με σκοπό να βιάσει τις δύο κοπέλες που έμεναν εκεί κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1.
11:09 29/12/2023

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση έφερε νύχτα διάταξη που αφήνει τους δανειολήπτες ανυπεράσπιστους στους sevricers

tilegrafimanews.gr
Καταγγελία για το περιεχόμενο κυβερνητικής τροπολογίας διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε παρέμβασή του, πριν από λίγο στην Ολομέλεια. Ο βουλευτής είπε ότι σε νυχτερινή τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, έχει εμφιλοχωρήσει διάταξη που αφήνει απροστάτευτους δανειολήπτες με ενυπόθηκα δάνεια, έναντι των καταχρηστικών πρακτικών από servicers, αν τα δάνεια τους έχουν μεταβιβαστεί, μέσω του σχήματος ΗΡΑΚΛΗΣ, πριν την 30η Δεκεμβρίου 2023. Ο Νίκος Παππάς, ζήτησε από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση να δηλώσει ρητώς στην Εθνική Αντιπροσωπεία, αν η συγκεκριμένη κατηγορία δανειολη
09:46 25/12/2023

Συγκέντρωση στα Άνω Πετράλωνα ενάντια στην προσπάθεια έξωσης οικογένειας αναπήρων

Newsique.gr
Κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στα Άνω Πετράλωνα, στην οποία συμμετέχουν σωματεία και φορείς που αντιδρούν και καταγγέλλουν την επιχείρηση έξωσης οικογένειας αναπήρων από το σπίτι της. Στο σημείο υπήρξε ένταση το πρωί, καθώς διαδηλωτές που είχαν φτάσει στο σημείο για να υπερασπιστούν το σπίτι και αστυνομία συγκρούστηκαν και επικράτησε ένταση για αρκετή ώρα. Το άρθρο Συγκέντρωση στα Άνω Πετράλωνα ενάντια στην προσπάθεια έξωσης οικογένειας αναπήρων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
19:58 19/12/2023

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ως εγκληματίες φτωχούς ανθρώπους που παλεύουν να επιβιώσουν

Newsbeast.gr
«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξωση οικογένειας αναπήρων από σπίτι στα ‘Ανω Πετράλωνα» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του και επισημαίνει: «Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ δήθεν κόπτεται για την έξαρση της εγκληματικότητας, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ποιος είναι ο πραγματικός προσανατολισμός των δυνάμεων καταστολής και του κράτους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες φτωχούς ανθρώπους που παλεύουν για να επιβιώσουν και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και αγωνίζονται για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων».
16:00 19/12/2023

Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με το ποδήλατο παρέα με τους γιους του

okmag.gr
Τον γνωστό φωτογράφο κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στα Πετράλωνα, σε μία από τις καθιερωμένες βόλτες του με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος είχε παρέα του, καθισμένους σε ειδικά προσαρμοσμένα καθίσματα, τους δύο γιους του, τον 3 ετών Χρήστο και τον 7 μηνών Νικόλα, που […] The post Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με το ποδήλατο παρέα με τους γιους του appeared first on OK! Magazine.
07:58 02/11/2023

Συμπλοκή σε παρέα ανηλίκων στα Πετράλωνα: 16χρονος έβγαλε κατσαβίδι στους φίλους του και τους τραυμάτισε στο πρόσωπο

Newsbeast.gr
Άγρια συμπλοκή μεταξύ μιας παρέας ανηλίκων σημειώθηκε έξω από σχολείο στα Πετράλωνα, καθώς ένας 16χρονος έβγαλε κατσαβίδι και επιτέθηκε τους φίλους του, τραυματίζοντας τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, το περιστατικό έγινε την Τρίτη (17/10), με πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρεται να ξεκίνησε από πλάκα και πως εμπλέκονται τρία άτομα –δύο 16χρονοι και ένας 15χρονος– που έκαναν παρέα μεταξύ τους. Τότε, κάτι ειπώθηκε από το ένα άτομο, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί ο άλλος και να δώσει σφαλιάρα στο πρόσωπο, ενώ ο τρίτος της παρέας προσπαθούσε να τους χωρίσει. Έτσι, ο 16χρονος φέρεται να έβγαλε εκείνη τη στιγμή το κατσαβίδι και να τρ
21:00 18/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load