Γράμμα Για Εσένα: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην πρεμιέρα με την έκπληξη των συνεργατών της
20:36 - 15/10/2020
Το «Γράμμα Για Εσένα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα από το Open κι η παρουσιάστρια επέστρεψε με το ίδιο […]
The post Γράμμα Για Εσένα: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην πρεμιέρα με την έκπληξη των συνεργατών της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Γράμμα Για Εσένα»: Συγκινήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τι έκπληξη της έκαναν οι συνεργάτες της (Video)
MEDIAΤο «Γράμμα Για Εσένα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε πρεμιέρα στο Open TV.
Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την χαρά της για το νέο της βήμα: «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι, την χαρά μου για την μεγάλη αγκαλιά του Open που με δέχθηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει σαν να μην πέρασε μια μέρα».
«Όλα τα άλλα είναι όπως τα ξέρετε, όλοι οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι όπως τους ξέρατε. Η ίδια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, ο ίδιος σκηνοθέτης, ο ίδιος παραγωγός. Ακόμα και το μακιγιάζ είναι το ίδιο. Είμαστε όλο
Διαβάστε το στο topontiki.gr“Γράμμα Για Εσένα”: Δάκρυσε από συγκίνηση η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την έκπληξη των συνεργατών της (βίντεο)
Πρεμιέρα έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το Γράμμα Για Εσένα μέσα από την συχνότητα του Open. Η παρουσιάστρια χαρούμενη για την επιστροφή της με το ίδιο concept εκπομπής και για το νέο της αυτό βήμα ανέφερε: “Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι […]
Διαβάστε το στο irafina.gr