#Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν ψωνίζω ρούχα από την λαϊκή, έχουν αρνητική ενέργεια

Newside.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εκδήλωσης, τον λόγο που δεν θα φορέσει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε κάτι που έχει την ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου, τονίζοντας στο τέλος των όσων είπε, ότι ακόμη και οι αντίκες θέλουν προσοχή. Πιο συγκεκριμένα, ρεπόρτερ ρώτησε [...] Το άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν ψωνίζω ρούχα από την λαϊκή, έχουν αρνητική ενέργεια εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:02 24/04/2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συμβουλή για τα ρούχα από δεύτερο χέρι και τις αντίκες – «Προσοχή»

instyle.gr
Την Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε έξοδό της το βράδυ της Τρίτης (23/4). Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν έχει ψωνίσει ποτέ ρούχα από την λαϊκή, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι. «Το πιο ακριβό μου ρούχο είναι ένα Gucci, βραδινό φόρεμα, πολύ ωραίο. Δεν θα σας πω […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η συμβουλή για τα ρούχα από δεύτερο χέρι και τις αντίκες – «Προσοχή» appeared first on InStyle.
14:49 24/04/2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω φορέσει ποτέ second hand ρούχα γιατί δε ξέρω τι ενέργεια κουβαλάνε»

tlife.gr
Στην εβδομάδα μόδας βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Τρίτης 23/4 προκειμένου να παρακολουθήσει μια To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχω φορέσει ποτέ second hand ρούχα γιατί δε ξέρω τι ενέργεια κουβαλάνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/04/2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εκνευρισμένη αποχώρησε on camera – Τι συνέβη; [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πραγματοποίησε βραδινή έξοδο και ενώ ξεκίνησε για να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, έφυγε εκνευρισμένη. Μία ερώτηση που της έκανε η ρεπόρτερ, ήταν αρκετή για να της αλλάξει τη διάθεση και τον εκνευρισμό της σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 2/4 στον αέρα της εκπομπής της. Η δημοσιογράφος την ρώτησε χαρακτηριστικά: «Τηλεοπτικά συζητάτε;». […] Το άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εκνευρισμένη αποχώρησε on camera – Τι συνέβη; [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 02/04/2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το Πάμε Πακέτο, […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης» appeared first on Zappit.
15:00 29/03/2024

Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty

happytv.gr
Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής “Di Beauty” που εμπιστεύονται αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Στα κέντρα “Di Beauty” πετύχαμε αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz μεταξύ άλλων την Ελένη Τσολάκη, τη Μαρία Κορινθίου, τον Λάκη Γαβαλά, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.α., οι οποίοι τα εμπιστεύονται και τα επισκέπτονται συχνά για το beauty routine […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Beauty point επωνύμων τα κέντρα αντιγήρανσης και ιατρικής αισθητικής Di Beauty
12:37 15/02/2024

Συγκινεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την δύσκολη απώλεια: «Ήταν η ψυχή μου μαύρη, ένιωθα σκοτεινή»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το απόγευμα της Κυριακής, όταν και συνάντησε την Τζένη Θεωνά, στην εκπομπή […] The post Συγκινεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την δύσκολη απώλεια: «Ήταν η ψυχή μου μαύρη, ένιωθα σκοτεινή» appeared first on Zappit.
17:00 21/01/2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός

Newsit
“Μου λείπει και δεν μου λείπει. Νομίζω ότι λείπει μία εκπομπή που να μεταφέρει στον κόσμο συναισθήματα γιατί άλλο είναι ένα σίριαλ, που δεν τα βλέπω να μακροημερεύουν και θα γυρίσουμε ξανά στις εκπομπές” σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. “Σίγουρα ήμασταν σε διαφορετική δόνηση και συχνότητα με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, σε απόλυτα διαφορετική. Έβλεπα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υπάρχει πολλή τοξικότητα στην τηλεόραση, είναι ευλογία που είμαι εκτός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 13/12/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μία 60άρα σαν 35άρα – Κάνει κατακόρυφο και πάει την τέχνη της αυτοβελτίωσης σε άλλη διάσταση

koolnews.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μια γυναίκα σύμβολο στον χώρο της τηλεόρασης, έχει καταφέρει να ενσαρκώσει την έννοια της αυτοβελτίωσης μέσω της αγάπης της για τη γυμναστική και ειδικότερα για τη γιόγκα. Η παρουσιάστρια, που κοντεύει τα 60 της χρόνια, διαθέτει μια άψογη σιλουέτα και μια φρεσκάδα που πολλές 35άρες θα ζήλευαν. Τα τελευταία χρόνια, η Βίκυ […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μία 60άρα σαν 35άρα – Κάνει κατακόρυφο και πάει την τέχνη της αυτοβελτίωσης σε άλλη διάσταση appeared first on Koolnews.gr.
12:58 22/11/2023

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο okmag: «Πέρα από την καταμέτρηση των ψήφων, εγώ μέτρησα φίλους»

okmag.gr
Σε μια από τις πιο υψηλές θέσεις σε ψήφους στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την περιφεραική ενότητα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει συγκεντρώσει 8.289 (με την ως τώρα καταμέτρηση) και ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό της. Το okmag επικοινώνησε […] The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο okmag: «Πέρα από την καταμέτρηση των ψήφων, εγώ μέτρησα φίλους» appeared first on OK! Magazine.
14:58 09/10/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Κασσελάκη: «Αν ήταν Κουασιμοδάκης θα ασχολούνταν μαζί του;»

govastileto.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον Στέφανo Κασσελάκη και τους λόγους που απασχολεί τόσο τα μέσα ενημέρωσης. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η πρώην παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», ανάρτησε μια φωτογραφία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ρωτά: «Τι κομίζει λοιπόν ο Στέφανος στο κασσελάκι του;». «Προς το παρόν και […]
20:00 26/09/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν ήμουν σε καμία «φατρία», δεν είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές

tovima
Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά στο Mega για τα επαγγελματικά της και την υποψηφιότητά της στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.
12:00 12/09/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου για την καταστροφή στη Θεσσαλία: «Μέσα στα λασπόνερα αναδεύεται το μέλλον μιας χώρας ολόκληρης»

okmag.gr
Ανείπωτη είναι η καταστροφή που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, με πλήθος κατοίκων να έχουν χάσει τα σπίτια τους και όχι μόνο. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τη σειρά της πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν και συγκλόνισε με το μήνυμά της στο Instagram account της. Με μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρθηκε σε όσα […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου για την καταστροφή στη Θεσσαλία: «Μέσα στα λασπόνερα αναδεύεται το μέλλον μιας χώρας ολόκληρης» appeared first on OK! Magazine.
18:58 10/09/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

okmag.gr
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανακοίνωσε μέσω Instagram πως κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ασχολείται με την πολιτική. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Καλή μας εβδομάδα αγαπημένοι μου! Σεβόμενη τη σχέση αλήθειας και ουσίας που τόσα χρόνια μας συνδέει, ήθελα να μοιραστώ […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: Υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα appeared first on OK! Magazine.
19:58 28/08/2023

Σοκαρισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα προφίλ των εμπρηστών προκαλούν ανατριχίλα»

thecaller.gr
Με την ιδιότητά της ως ποινικολόγος η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλυσε το προφίλ εμπρηστών που είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση αρκετών πυρκαγιών στη χώρα μας.Με την ιδιότητά της ως ποινικολόγος η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλυσε το προφίλ εμπρηστών που είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση αρκετών πυρκαγιών στη χώρα μας.«Η ΤΡΈΛΑ ΠΆΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ τελικά! Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω το προφίλ των εμπρηστών, έφτασα σε συμπεράσματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ψυχικά διαταραγμένος πρώην δικηγόρος, συνελήφθη στην Αυλώνα για εμπρησμό!» «Εποχικός πυροσβέστης, συνελήφθη στην […]
23:00 24/08/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού»

zappit.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία απάντησε για τον λόγο που δεν […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού» appeared first on Zappit.
09:00 19/08/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Πάμε Πακέτο: «Κόπηκε άκομψα και απότομα από το κανάλι τότε»

zappit.gr
Η τηλεόραση για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορεί να ξεκίνησε το 1987 από τη Θεσσαλονίκη, όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου για Πάμε Πακέτο: «Κόπηκε άκομψα και απότομα από το κανάλι τότε» appeared first on Zappit.
10:00 18/08/2023

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει βουτιά σε… slow motion και εντυπωσιάζει

instyle.gr
Η αεικίνητη Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια γυναίκα ultra δραστήρια, που δε σταματά να γυμνάζεται και να «διαφημίζει» δημόσια τα προτερήματα της ευεξίας. Μέσα από τα βιβλία της εξάλλου, η παρουσιάστρια και συγγραφέας, υπερτονίζει τη σημασία της άρτιας σωματικής και ψυχικής ισορροπίας. Η 59χρονη Βίκυ, το τελευταίο διάστημα… απουσιάζει λόγω διακοπών, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει βουτιά σε… slow motion και εντυπωσιάζει appeared first on InStyle.
19:46 11/08/2023

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφίζεται με μαγιό και λέει «Καλή εβδομάδα» σε όσους βλέπουν ευκαιρία στη δυσκολία

Newsbeast.gr
«Καλή εβδομάδα σε όσους βλέπουν την ευκαιρία στη δυσκολία» εύχεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου.Το αισιόδοξο μήνυμά της συνοδεύεται με μία φωτογραφία στην οποία φοράει το μαγιό της. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που δραστηριοποιείται πλέον στον χώρο του life coaching και διοργανώνει σεμινάρια αυτογνωσίας εμφανίστηκε στο Instagram κρατώντας δύο ποτήρια και ιδιαιτέρως χαμογελαστή. «Καλή εβδομάδα σε όλους εμάς που μάθαμε να χαμογελάμε από το πρώτο φως της ημέρας. Που βλέπουμε την ευκαιρία στη δυσκολία. Το μάθημα στην αποτυχία. Και την ευγνωμοσύνη στο κάθε ηλιοβασίλεμα» γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της.
14:00 24/07/2023

Δήμος Βερύκιος: "Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ουδέποτε είχα κόντρα"

patrasevents.gr
"Είμαι από τη φύση μου αναθεωρητής και το διατυπώνω δημόσια πολλές φορές" δήλωσε
07:53 10/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load