Σ. Μισέλ: Για την ΕΕ, η Βρετανία πρέπει να εφαρμόσει τη συμφωνία του Brexit, «τελεία και παύλα»
21:06 - 15/10/2020
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέμειναν σήμερα η Βρετανία να εφαρμόσει "πλήρως" τη συμφωνία που διέπει την αποχώρησή της από την ΕΕ την 31η του περασμένου Ιανουαρίου, χωρίς να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους, "τελεία και παύλα", δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ κατά την πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής των Είκοσι Επτά.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαρλ Μισέλt: Να εφαρμόσει χωρίς περαιτέρω όρους η Βρετανία το brexit - «Τελεία και παύλα»
Διαβάστε το στο Μισέλ: «Τελεία και παύλα», η Βρετανία να εφαρμόσει τη συμφωνία του Brexit
«Είμαστε 100% ενωμένοι» είπε, τονίζοντας ότι η Βρετανία πρέπει «να κάνει τα απαραίτητα βήματα» για να άρει τα εμπόδια για την επίτευξη συμφωνίας
Διαβάστε το στο tovimaΜισέλ για την Βρετανία: Πρέπει να εφαρμόσει την συμφωνία του Brexit, “τελεία και παύλα”
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέμειναν η Βρετανία να εφαρμόσει "πλήρως" τη συμφωνία που διέπει την αποχώρησή της
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣ.Μισέλ: «Η Βρετανία να εφαρμόσει την συμφωνία του Brexit χωρίς περαιτέρω συζητήσεις»
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι η Βρετανία θα πρέπει να αποδεχθεί την συμφωνία του Brexit χωρίς να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους.
"Όσον αφορά τη συμφωνία αποχώρησης και τα πρωτόκολλά της πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως, τελεία και παύλα", υπογράμμισε καθώς οι διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ διεξάγονται με μεγάλη βραδύτητα. Οι Βρετανοί βουλευτές ενέκριναν στα τέλη Σεπτεμβρίου το νομοσχέδιο της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον που αναθεωρεί μερικώς τη συμφωνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
"Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να καταλήξουμε σε συμφωνία αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος", δήλωσε ο Μισέλ ανακοι
Διαβάστε το στο pronews.gr