Σμαράγδα Καρύδη για Bachelor: «Όλο το πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου»

10:00 - 16/10/2020

Η Σμαράγδα Καρύδη επέστρεψε στο Mega και μοιράζει καθημερινά Ένα Εκατομμύριο YEN. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια προχωρά σε αρκετές […] The post Σμαράγδα Καρύδη για Bachelor: «Όλο το πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σμαράγδα Καρύδη για το The Bachelor: Είναι πρόγραμμα χαμηλού επιπέδου

Η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε σε συνέντευξή της το «The Bachelor».   Πώς της φαίνεται το ριάλιτι αγάπης; Στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχουν κυρίαρχο ρόλο τα reality. Πώς σου φαίνεται όλη αυτή η μόδα επιστροφής τους; Δε μου αρέσουν καθόλου τα reality. Μου είναι αφόρητα. Δεν τα παρακολουθώ. Σίγουρα δεν είναι όλα το ίδιο όμως δεν τους αφιερώνω το χρόνο μου. Ούτως ή άλλως βλέπω ελάχιστα τηλεόραση χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω μία πολύ γενική εικόνα του τι γίνεται.     Σχεδόν όλοι αναφέρονται στο πώς υποτιμώνται οι γυναίκες στο Bachelor. Γιατί ο άνδρας δεν υποτιμάται; Όλο το πρόγραμμα είναι χαμηλού επιπέδου.     Έχεις φίλους ηθοποιούς που περνούν δύσκολα οικονομικά; Εννοείται. Σε όλες τις περιόδους τ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο