#Mega

ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Ο Μηνάς παίρνει πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς ΤΑΜΠΟΥ, που βλέπουμε στο MEGA. Ενώ η Μυρτώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του βίντεο, ο Κυριάκος απολογείται στο δικαστήριο και η οικογένεια του αγωνιά. Οι υποψίες για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον στρέφονται και στον Χρυσόστομο, ενώ η Ελίνα δέχεται να μπει σε κλινική απεξάρτησης. […] The post ΤΑΜΠΟΥ – Spoiler: Ο Μηνάς παίρνει πάνω του ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:16 22/10/2024

Mega Sports: Φουλ για την Ευρώπη

in.gr
Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.
22:37 21/10/2024

Κοινωνία Ώρα Mega: Επέστρεψε στην εκπομπή τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι

tlife.gr
Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη καλωσόρισαν το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου μία από τις πιο To άρθρο Κοινωνία Ώρα Mega: Επέστρεψε στην εκπομπή τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που την καθήλωσε στο κρεβάτι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:27 21/10/2024

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μαθαίνει για την Αντιγόνη και την Αγγελική

zappit.gr
Η Γη της Ελιάς, Δευτέρα 21/10 (21:40, MEGA) – Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να μη φύγει από τη […] The post Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μαθαίνει για την Αντιγόνη και την Αγγελική appeared first on Zappit.
20:26 21/10/2024

Η ΕΡΤ εξοστρακίζει το «Αρχελάου 5» στη late night και επαναφέρει «Τα καλύτερά μας χρόνια»

zappit.gr
Ο δεύτερος, μέσα σε λίγες μέρες, «εξοστρακισμός» ελληνικής σειράς στην late night ζώνη είναι γεγονός. Μετά το «Ταμπού» στο Mega, […] The post Η ΕΡΤ εξοστρακίζει το «Αρχελάου 5» στη late night και επαναφέρει «Τα καλύτερά μας χρόνια» appeared first on Zappit.
20:26 21/10/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή η… κάποια δεν θέλει να με δει»

govastileto.gr
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει το σχόλιό του, με αφορμή τη συνέντευξη του Διαμαντή Καραναστάση στην εκπομπή του Mega «Buongiorno». Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την αντίθετη άποψή του σχετικά με τα όσα είπε ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή του και τόνισε ότι πρέπει να συνηθίσουμε τις διαφορετικές κριτικές. Χαρακτηριστικά, […]
20:21 21/10/2024

«Η γη της ελιάς» ταξίδεψε στο Μονακό, το Σεν Τροπέ και τη Νίκαια

Newsbeast.gr
Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» ταξίδεψε στο εξωτερικό. Ο Αντρέας Γεωργίου, μαζί με τον Βασίλη Μίχα, τη Νικόλ Χριστοδούλου, τον Μίλτο Χαρόβα και τη Ζωή Γεράζη επισκέφθηκαν το Μονακό, το Σεν Τροπέ και τη Νίκαια για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς. Είναι η πολλοστή φορά που η «Γη της ελιάς» βγαίνει εκτός συνόρων καθώς, στις τέσσερις σεζόν που μετρά, η δραματική σειρά έχει ταξιδέψει στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Μάλτα αλλά και τη Ρώμη. Μία δύσκολη εξίσωση για ένα σίριαλ που μεταδίδεται πολλές φορές την εβδομάδα και οι απαιτήσεις του είναι πολύωρες και υψηλές. Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, οι τέσσερις ήρωες («Χρήστος», «Αφροδίτη», «Παρασκευάς», «Ειρήνη») πραγματοποιούν ταξί
20:21 21/10/2024

Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου – Με άγριες διαθέσεις κάνει ποδαρικό ο Νοέμβριος

Newsbeast.gr
Δεν φαίνεται να χαλάει ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών, με τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και αρκετή ηλιοφάνεια. Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του Mega Χριστίνα Ρήγου, από «1η Νοεμβρίου φαίνεται πως ο μήνας θα μπει με κακοκαιρία και αλλαγή του σκηνικού του καιρού. Η ευρύτερη τάση φαίνεται να αλλάζει από εκείνη την ημερομηνία και μετά». «Έχουμε μεταφορά ψυχρότερων αέριων μαζών και τη δημιουργία βαρομετρικών χαμηλών που θα μας δίνουν πιο φθινοπωρινές βροχές» συνέχισε η Χριστίνα Ρήγου στην ίδια πρόγνωση για τον καιρό, συμπληρώνοντας πως από «1η Νοεμβρίου θα έχουμε γεύση χειμώνα». «Ούτε ιδιαίτερο κρύο, ούτε 30άρια μέχρι την παρέλ
20:20 21/10/2024

Mega Stories: Ιστορίες Παραολυμπιακών Αγώνων

tovima
Όταν εκτός από το σώμα νικάει και το πνεύμα - Την Τρίτη 22/10 στο Mega
20:20 21/10/2024

Χαμός ξανά με τον Ευαγγελάτο: «Μπήκε» μέσα στα νέα γραφεία του Κασσελάκη

NewsBomb
Δεν έχει αφήσει... μέρος που να μην έχει εμφανιστεί ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω του τμήματος γραφικών του MEGAΠερισσότερα...
20:20 21/10/2024

Famagusta: Πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο της MEGAλης σειράς

Newsit
Τον επίλογο της Famagusta θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, καθώς σε λίγες ημέρες, από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:00, η συγκινητική σειρά επιστρέφει στο MEGA. Μια σπαρακτική επανασύνδεση που άργησε 50 ολόκληρα χρόνια και ένας επικείμενος αποχωρισμός που θα προκαλέσει αβάσταχτο πόνο. Η σειρά «Famagusta» έφερε στη μικρή ... Περισσότερα To άρθρο Famagusta: Πρεμιέρα για τον 3ο κύκλο της MEGAλης σειράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:10 21/10/2024

Έχω παιδιά – επόμενα επεισόδια: Μιχάλης και Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να ξεφορτωθούν

Newsit
Νέες διασκεδαστικές ιστορίες από την πάντα απρόβλεπτη καθημερινότητα των ηρώων της κωμικής σειράς «Έχω παιδιά», έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA. Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζονται και θα πρέπει να ξεφορτωθούν. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα. Η ... Περισσότερα To άρθρο Έχω παιδιά – επόμενα επεισόδια: Μιχάλης και Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να ξεφορτωθούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:37 21/10/2024

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ αποκαλύπτεται στη Νίκη Λυμπεράκη

in.gr
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πριν από την κυκλοφορία της βιογραφίας του «Τρωτός Άτρωτος», έρχεται απόψε στο MEGA και τη «Μεγάλη Εικόνα».
19:10 21/10/2024

«Ταμπού» στο MEGA: O Κυριάκος αντιμέτωπος με κακούργημα για τη διαρροή του βίντεο

in.gr
Οι αποκαλύψεις προκαλούν τριγμούς στις σχέσεις των ηρώων της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού».
19:01 21/10/2024

«Η γη της ελιάς» στο MEGA: νέα δεδομένα στις σχέσεις των ηρώων

in.gr
Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», έρχεται απόψε στις 21:40 στο MEGA.
18:55 21/10/2024

«Εχω παιδιά»: Ψεκάστε, σκουπίστε, δεν τελειώσατε

in.gr
Η νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά» επιστρέφει απόψε στις 21.00 με ένα απολαυστικό επεισόδιο.
18:55 21/10/2024

Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε μίνι μάρκετ στον Βύρωνα

in.gr
Το MEGA εξασφάλισε το βίντεο από την συγκεκριμένη ληστεία στο μίνι μάρκετ στον Βύρωνα
15:55 21/10/2024

Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης - Τι είπε η Φαίη Σκορδά

Newsit
Η Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Φαίη Σκορδά να επιβεβαιώνει τη σχετική φημολογία των τελευταίων ημερών. Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno του Mega το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου του. Ο τραγουδιστής ανέβασε το μεσημέρι της ... Περισσότερα To άρθρο Ματίνα Νικολάου και Βασίλης Πορφυράκης χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης - Τι είπε η Φαίη Σκορδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:36 21/10/2024

Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

Newsit
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί και σκέφτονται το μέλλον. Ο σύζυγος της άλλοτε προέδρου της Βουλής, προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα της. Αποκλειστικά στο Buongiorno του Mega, μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, πριν αναφερθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε ανυπόφορη τη μετάβαση από το θέατρο στην πολιτική. «Για ... Περισσότερα To άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:18 21/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load