#Mega

Ανοιχτό το σενάριο για διπλές κάλπες στις 9 Ιουνίου – Την Τετάρτη η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους «Σπαρτιάτες»

Newsbeast.gr
Την Τετάρτη αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους «Σπαρτιάτες» και συγκεκριμένα για το αν το κόμμα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, που συνεδριάζει αύριο, αναμένεται να προχωρήσει στην ανακήρυξη των κομμάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις Ευρωεκλογές. Όπως αναφέρει το «Mega» και η εκπομπή «Live News», η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, για διώξεις στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών», προδιαθέτει για την αυριανή απόφαση. Το ενδεχόμενο να απαγορευθεί στους «Σπαρτιάτες» να πάρουν μέρος στις Ευρωεκλογές μοιάζει αυτή την ώρα το πιθανότερο. Παράλληλα, πριν το Πάσχα αναμένεται να υπάρξει απόφαση και
01:04 24/04/2024

Τατιάνα Λύγαρη: «Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου»

tlife.gr
Η Τατιάνα Λύγαρη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και μίλησε To άρθρο Τατιάνα Λύγαρη: «Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 24/04/2024

Το ναυάγιο: Η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη

Newsit
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο» που θα προβληθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.  Το ναυάγιο – Επεισόδιο 90 (Τετάρτη 24 Απριλίου) Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η εύρεση νέου δικηγόρου όμως αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Η Ειρήνη μαθαίνει ... Περισσότερα To άρθρο Το ναυάγιο: Η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 24/04/2024

Το τέλος του MEGA Καλημέρα φέρνει αλλαγές μετά το Πάσχα

youfly.com
Αλλαγές στο πρόγραμμα του MEGA φέρνει το πρόωρο τέλος της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη μετά το Πάσχα. Διαβάστε περισσότερα. The post Το τέλος του MEGA Καλημέρα φέρνει αλλαγές μετά το Πάσχα appeared first on Youfly.
22:58 23/04/2024

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη: «Θα τον παντρευτώ μόνο και μόνο για να…»

youfly.com
Ένας έντονος καυγάς θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μεταξύ Αντωνίας και Αλκμήνης εξαιτίας του Ορέστη.  The post Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη: «Θα τον παντρευτώ μόνο και μόνο για να…» appeared first on Youfly.
22:58 23/04/2024

Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο

Newside.gr
Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα του MEGA μετά τα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:30 «Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο», παραδέχτηκε ο Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα. Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα όταν τον ρωτούν [...] Το άρθρο Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:01 23/04/2024

Τατιάνα Λύγαρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδί

instyle.gr
Η Τατιάνα Λύγαρη παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της και την απόφασή της να μην κάνει παιδί. «Η απουσία της μητέρας μου από κάθε παράστασή μου, είναι ένα χτύπημα για μένα. Μου λείπει που δεν μπορώ να μιλήσω μαζί της. Ήταν […] The post Τατιάνα Λύγαρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε παιδί appeared first on InStyle.
19:49 23/04/2024

Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα

Newsit
«Η πατρότητα και η μητρότητα είναι Μαραθώνιος, το σημαντικό είναι αυτά που ξέρει η κόρη μου ότι έχω κάνει», είπε ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ με τη σειρά του ο Σπύρος Πούλης αποκάλυψε πως τα παιδιά του τον «εμπιστεύονται πιο πολύ και από τη μητέρα τους». Οι 2 ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα του Mega με τρυφερά ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Το Ναυάγιο: Η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της – Όσα θα δούμε απόψε

tlife.gr
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA “Το Ναυάγιο“, απόψε στις To άρθρο Το Ναυάγιο: Η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της – Όσα θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/04/2024

Συγκλονιστικές εξελίξεις με τη δολοφονία του Παύλου Ξενάτου στο «Ναυάγιο»

in.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Το ναυάγιο», απόψε στις 22:50.
16:01 23/04/2024

Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν πολύ γραφικό να συνεργαστώ μαζί με τον άνδρα και τον γιο μου»

neolaia.gr
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον αγαπημένο της γιο.
15:47 23/04/2024

Μad Video Music Awards 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

in.gr
Τα αγαπημένα μουσικά βραβεία επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!
15:01 23/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Παύλος Ξενάτος δολοφονείται

eretikos.gr
Το Ναυάγιο. Ο Άγγελος δεν εμφανίζεται στον αρραβώνα, απόψε Τρίτη 23 Απριλίου στις 22:50 στο MEGA. Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως εμφανίζεται ο Μάκης με ένα γράμμα που θα την καταρρακώσει. Η Αλίκη επιχειρεί να αποκαλύψει στον Παντελίδη την εγκυμοσύνη της, ενώ η Λίνα είναι έξαλλη με […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
15:00 23/04/2024

Το «MEGA Stories» ανοίγει τον φάκελο της αστυνομικής βίας

in.gr
Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
14:01 23/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά και ο Τζον ανακοινώνουν στη Φιλιώ ότι θα παντρευτούν

eretikos.gr
Η Γη της Ελιάς απόψε Τρίτη 23 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA. Η Αθηνά και ο Τζον ταξιδεύουν στο Σούνιο για να ανακοινώσουν τα νέα στην Μαρία. Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να καταλάβουν από τα λεγόμενα της Χάιδως αν έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι και αν έχει σκοπό να μονάσει. Ο Μάνος […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:58 23/04/2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης αποφασίζει να τελειώσει τον δικηγόρο Ξενάτο

eretikos.gr
Το Ναυάγιο επιστρέφει απόψε Δευτέρα 22 Απριλίου στις 22:50 στο MEGA. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να καταφέρει να πάει στον αρραβώνα. Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:00 23/04/2024

Κατερίνα Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Το ήξερα από νωρίς, και επειδή ξέρω τα επόμενα, με χαροποιεί»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Πάνο Παπαδόπουλο έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη.  Η To άρθρο Κατερίνα Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Το ήξερα από νωρίς, και επειδή ξέρω τα επόμενα, με χαροποιεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 23/04/2024

Τατιάνα Λύγαρη: Έκανα στη ζωή μου πράγματα τρελά και αντιφατικά που πολλοί δεν θα τα τολμούσαν

Newsit
«Διευθυντής θεάτρου ήπιε κόκκινο κρασί από το γοβάκι μου», είπε η Τατιάνα Λύγαρη. Η Τατιάνα Λύγαρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τη ριζοσπαστική φύση της, αλλά και την απόφαση να μην κάνει παιδί. «Η απουσία της μητέρας μου από κάθε παράστασή μου, είναι ένα χτύπημα ... Περισσότερα To άρθρο Τατιάνα Λύγαρη: Έκανα στη ζωή μου πράγματα τρελά και αντιφατικά που πολλοί δεν θα τα τολμούσαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:01 23/04/2024

Ιστορίες αστυνομικής βίας στο "Mega Stories" με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Παραπολιτικά
Το "Mega Stories" ανοίγει τον φάκελο της αστυνομικής βίας αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές ιστορίες
12:01 23/04/2024

Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Το διαζύγιο Μενεγάκη – MEGA, η Σκορδά και ο Μουτσινάς

youfly.com
O δημοσιογράφος και διευθυντής του Youfly, Αλέξανδρος Κατσαρίδης, μιλάει στο BreakFast at Star για όλα τα τηλεοπτικά νέα. The post Αλέξανδρος Κατσαρίδης: Το διαζύγιο Μενεγάκη – MEGA, η Σκορδά και ο Μουτσινάς appeared first on Youfly.
11:58 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load