Ζέτα Δούκα: «Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα»

13:27 - 16/10/2020

Με την Ζέτα Δούκα έκλεισε το Πρωινό την τηλεοπτική εβδομάδα και η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να την ρωτήσει. Μεταξύ […] The post Ζέτα Δούκα: «Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα για το πρόβλημα υγείας της: «Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Ζέτα Δούκα μίλησε σήμερα στο Πρωινό και την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε την περίοδο της καραντίνας. The post Σοκάρει η Ζέτα Δούκα για το πρόβλημα υγείας της: «Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζέτα Δούκα: "Αν αργούσα λίγο ακόμα, δεν θα είχα τη μήτρα μου σήμερα"

Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια υγείας της και το χειρουργείο που έκανε εσπευσμένα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα

Η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ί,λησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. “Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο. Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες.”, εξομολογήθηκε Και συμπλήρωσε:  “Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες”. Στην εκπομπή Πρωινό ανακάλυψαν ότι ο Alpha «εξαφάνισε» όλες τις εκπομπές της παρουσιάστριας από το επίση

Διαβάστε το στο spoilers

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: “Δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα”

Η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ί,λησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο