Νίκος Κοκλώνης: Έπαθε σοκ με γνωστή παρουσιάστρια – «Ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US»
13:33 - 16/10/2020
Το J2US κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21:00 στο Open και σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, […]
The post Νίκος Κοκλώνης: Έπαθε σοκ με γνωστή παρουσιάστρια – «Ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το σοκ του Νίκου Κοκλώνη: Παρουσιάστρια ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US
Οι αποκαλύψεις που έκανε ο παρουσιασής για το σόου λίγο πριν την πρεμιέρρα
Διαβάστε το στο Ποια γνωστή παρουσιάστρια ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US
Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US.
Διαβάστε το στο J2US – Νίκος Κοκλώνης: “Παρουσιάστρια μου ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να τραγουδήσει στο show” (video)
Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, αύριο στις 21:00 στο Open, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε
To άρθρο J2US – Νίκος Κοκλώνης: “Παρουσιάστρια μου ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να τραγουδήσει στο show” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαρουσιάστρια εν έτει 2020 ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US!
Το J2US κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21:00 στο Open και ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό του «Ευτυχείτε» όπου μίλησε για το show που επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Το άρθρο Παρουσιάστρια εν έτει 2020 ήθελε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο J2US! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑποκάλυψη από το Ν.Κοκλώνη ότι παρουσιάστρια ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για το J2US
Ο Νίκος Κοκλώνης λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του J2US μίλησε για τις επαφές που είχε με celebrities ώστε να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, ενώ στάθηκε στις εξωπραγματικές απαιτήσεις παρουσιάστριας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή να πηγαίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά. Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Κάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτ
Διαβάστε το στο pronews.grΠαρουσιάστρια ήθελε 6χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο για να μπει στο Just The 2 Of Us
Ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή Ευτύχείτε πως παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής του ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να πει το “ναι” και να τραγουδήσει στο JU2S. “Kάθε παίκτης έχει την επιλογή να επιλέξει που θέλει να πάει ένα μέρος της αμοιβής. Τώρα, διαπραγμάτευση και παζάρια πάρα πολλά. Ήταν μια παρουσιάστρια που μου είπε ότι “εγώ για να έρθω θέλω 6.000 το επεισόδιο” και λέω “τι;”. Ναι, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Λέω… βγάλτε ένα μηδενικό για αρχή. Έπαθα σοκ“, είπε χαρακτηριστικά. Η Μαρία Ηλιάκη ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά τώρα είναι καλά. «Παιδιά μου αναστήθηκε ο Λάζαρος. Δεν υπάρχει αυτό που έζησα για πέντε ημέρες. Υπάρχουν και χειρ
Διαβάστε το στο spoilers