#J2US

Νέγκα για Λιάγκα: «Ξέρει να κάνει θεαματική τηλεόραση και να γεμίζει το χρόνο όντας προκλητικός»

Newsbeast.gr
Για τα αρνητικά σχόλια τα οποία έχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας αλλά και το τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε η Αθηναΐδα Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης (24/04). «Ο προορισμός μου ήταν να γράφω και ο πρακτικός τρόπος ήταν να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μου ήταν ως κριτής στο πρώτο J2US με την ιδιότητα της ραδιοφωνικής παραγωγού. Φαινόμουν αυστηρή στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση γιατί ήμουν έξω από τα νερά μου και είχα τρακ. Έχω όλα τα είδη τρακ που υπάρχουν στην τηλεόραση, ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, όλα μαζί», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα. Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά π
21:04 24/04/2024

Χαμόγελα για τον Δημήτρη Κόκοτα! Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών!

irafina.gr
Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που παραμένει ακόμη στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr για τις εξελίξεις γύρω από την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε σε απλές οδηγίες των γιατρών. […]
14:46 24/04/2024

Μαρία Καρλάκη: Η σπόντα για την ψηφοφορία στο J2US – «Δεν μας ψήφισαν και μετά ήρθαν και μας αγκάλιαζαν»

zappit.gr
Τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα. Το αγαπημένο διαγωνιζόμενο ζευγάρι ρωτήθηκε για το […] The post Μαρία Καρλάκη: Η σπόντα για την ψηφοφορία στο J2US – «Δεν μας ψήφισαν και μετά ήρθαν και μας αγκάλιαζαν» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Γιάννης Καπετάνιος στα Παραπολιτικά: "Ο κύκλος µου µε τον Μάρκο Σεφερλή έκλεισε" - Τι αναφέρει για το J2US

Παραπολιτικά
Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλάει για τις viral εμφανίσεις του στο «j2us», για τη σχέση αγάπης με την σύζυγό του και τη… συνταξιοδότηση του, που του ανοίγει το δρόμο για πιο ελεύθερες και ξεκούραστες συνεργασίες
21:01 23/04/2024

Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο

Newside.gr
Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην κάμερα του MEGA μετά τα διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:30 «Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο», παραδέχτηκε ο Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα. Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται άβολα όταν τον ρωτούν [...] Το άρθρο Γιώργος Αμούτζας: Είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:01 23/04/2024

Μαρία Ιωαννίδου: Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση, αλλά πήρα πολλά λεφτά

Newsit
«Περίμενα λίγο σεβασμό από το J2US, στην καριέρα μου και στην ηλικία μου. Με κάλεσε και με ξεκάλεσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.   Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τον Βαγγέλη Σειληνό, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει. «Είναι ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Μετάνιωσα που έκανα γυμνή φωτογράφιση, αλλά πήρα πολλά λεφτά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 23/04/2024

ALPHA: Τέλος νωρίτερα το J2US; – Τι έχει συμβεί

sportime.gr
Τέλος νωρίτερα το J2US από τον ALPHA; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
23:47 22/04/2024

Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου

Newsit
Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Τάνια Μπρεάζου, την παρτενέρ του στο J2US έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ο Γιώργος Αμουτζάς ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τον ρωτούν για τα προσωπικά του: «Πάρα πολύ! Πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Αμούτζας: «Είμαι ερωτευμένος, καλώς είπαμε ναι στο J2US με την Τάνια Μπρεάζου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 22/04/2024

Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή

Newside.gr
Το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του “J2US” ο Νίκος Κοκλώνης αιφνιδίασε τη Δέσποινα Βανδή, ζητώντας της μια χάρη. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και παραγωγός αποκάλυψε on air πως είναι ξανά ερωτευμένος και ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να του τραγουδήσει νησιώτικα κομμάτια. «Είμαι ερωτευμένος πάρα πολύ ξανά, οπότε θέλω να τραγουδήσεις για να χορέψουμε [...] Το άρθρο Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης: To αποκάλυψε on air με τον πιό όμορφο τρόπο ζητώντας μία χάρη από τη Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Αρκετά με τη Δώρα Παντέλη στο J2US – Ήρθε η ώρα να τη δούμε στο ΟΑΚΑ – Πάρτε μία γεύση

koolnews.gr
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Just the 2 of Us, το λαμπερό show με τον Νίκο Κοκλώνη, η Δώρα Παντέλη ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση: να μεταφέρει τον παλμό των αγώνων του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, για τα play-off της Euroleague! Την Τρίτη 23 Απριλίου και την Πέμπτη 25 Απριλίου, η Δώρα Παντέλη […] The post Αρκετά με τη Δώρα Παντέλη στο J2US – Ήρθε η ώρα να τη δούμε στο ΟΑΚΑ – Πάρτε μία γεύση appeared first on Koolnews.gr.
23:58 21/04/2024

Πρώτο trend στο X για 6 ώρες το J2US – Χαμός στο 9ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Newsbeast.gr
Μια δυναμική και εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US του Alpha παραφράζοντας ένα αγαπημένο hit της Άννας Βίσση, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, λίγο πριν καλωσορίσει στο πλατό την κριτική επιτροπή. Στο 9ο Live, το βράδυ του Σαββάτου 20/4 η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε σε ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. Το Just The 2 Of Us για ένα ακόμα Σαββατόβραδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα social media, με το hashtag #j2us να είναι πρώτο tren
14:00 21/04/2024

Light για Snik: «Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρέθηκαν στα παρασκήνια του J2US, έκανε ο Light. Ο ράπερ απάντησε για το […] The post Light για Snik: «Άμα θέλει το παιδί να αναδειχθεί, τον περιμένουμε στο Rap Star» appeared first on Zappit.
13:00 21/04/2024

J2US: Η επική ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου για την εμφάνιση του Light στην κριτική επιτροπή

govastileto.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης καλησπέρισε το κοινό και τους κριτές του J2US, ενημερώνοντας για το guest πρόσωπο ανάμεσα στην κριτική επιτροπή για το βράδυ του Σαββάτου 20/4. Συγκεκριμένα, ο Light βρέθηκε στο πλατό του J2US, όπου συνάντησε τον παρουσιαστή του σόου μετά τη συνεργασία τους στο «Fame Story». Ο δημοδφιλής τράπερ κάθισε ανάμεσα στη Βίκυ Σταυροπούλου και […]
13:00 21/04/2024

J2US: «Από ευγένεια και σεβασμό μια δύο ψήφους έπρεπε να πάρει ο Γιάννης Καπετάνιος, αλλά θέλει και iq»

happytv.gr
«Ρε σ…α, όλοι σας, από ευγένεια και σεβασμό και μόνο μια δύο ψήφους έπρεπε να πάρει ο Γιάννης Καπετάνιος, αλλά θέλει και iq» έγραψε στο Χ, το βράδυ του Σαββάτου, ένας από τους τηλεθεατές του J2US. Το 9ο Live του J2US, ολοκληρώθηκε με τη διπλή αποχώρηση. Χθες, για πρώτη φορά είδαμε τους παίκτες, να έχουν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ J2US: «Από ευγένεια και σεβασμό μια δύο ψήφους έπρεπε να πάρει ο Γιάννης Καπετάνιος, αλλά θέλει και iq»
12:37 21/04/2024

Τηλεθέαση χθες 20/4: Σπίτι με το MEGA ή J2US; Μαγγίρα ή Χρηστίδου;

youfly.com
Ποιοι κατέκτησαν την κορυφή χθες 20/4 στην τηλεθέαση; Ποιοι παρέμειναν στα χαμηλά; Δείτε όλα τα ποσοστά ανά ζώνη. The post Τηλεθέαση χθες 20/4: Σπίτι με το MEGA ή J2US; Μαγγίρα ή Χρηστίδου; appeared first on Youfly.
09:58 21/04/2024

J2US: Συμφώνησαν κοινό με κριτική επιτροπή και επήλθε η διπλή αποχώρηση

zappit.gr
Το J2US έδωσε ξανά το παρών στο Σαββατόβραδο μιας και ήρθε με ένα νέο, ζωντανό επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από […] The post J2US: Συμφώνησαν κοινό με κριτική επιτροπή και επήλθε η διπλή αποχώρηση appeared first on Zappit.
03:00 21/04/2024

J2US: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν - Ποιούς «έσωσαν» οι διαγωνιζόμενοι

NewsBomb
Ποιοι δεν θα περάσουν το κατώφλι του 10ου live του φαντασμαγορικού σόου J2USΠερισσότερα...
03:00 21/04/2024

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από γυναίκες και από άντρες γενικά, όχι μόνο στα social media»

zappit.gr
Με αφορμή την σύμπραξη με την Δώρα Παντέλη στο J2US, o Αναστάσιος Ράμμος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο […] The post Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από γυναίκες και από άντρες γενικά, όχι μόνο στα social media» appeared first on Zappit.
02:00 21/04/2024

J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live

tlife.gr
Πιστοί στις θέσεις τους βρέθηκαν για ένα ακόμη βράδυ Σαββάτου οι κριτές του J2US με τον To άρθρο J2US: Η Δέσποινα Βανδή πρόδωσε την απουσία της από το επόμενο live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 21/04/2024

J2US: Ο Light σε ρόλο – έκπληξη

youfly.com
Άλλο ένα εντυπωσιακό show μας περιμένει απόψε στο J2US με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Light και θα έχει ρόλο – έκπληξη. The post J2US: Ο Light σε ρόλο – έκπληξη appeared first on Youfly.
12:58 20/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load