Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η άγνωστη «σχέση» της με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige…

00:21 - 14/11/2019

Τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό […] The post Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η άγνωστη «σχέση» της με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige… appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη : Η άγνωστη «σχέση» της με τους… Prestige

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό γνωστής βραδινής εκπομπής αποκαλύπτοντας την άγνωστη στο κοινό «σχέση» της με μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Prestige.

Διαβάστε το στο

Η άγνωστη σχέση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η άγνωστη "σχέση" της με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige…

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν χθες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η ηθοποιός, μίλησε για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε ότι είναι ξαδέρφη με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige. «Ναι, έχουμε συγγένεια. Έκανε πλάκα πριν, μου λέει “είμαστε ξαδέλφια” επειδή έχουμε το ίδιο επίθετο. Και το λέω ότι είμαστε στα αλήθεια ξαδέλφια, εγώ τον θυμόμουν, πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο. Εγώ τον θυμόμουν, τον έβλεπα εδώ στην εκπομπή και έλεγα ότι θα του μιλήσω όταν πάω. Και δεν με θυμόταν. Είμαστε τρίτα ξαδέρφια», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η «σχέση» της με τον Γιάννη Χειλά από τους Prestige

Όσα είπαν και οι δύο στο The 2night Show…

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο