Δούκισσα Νομικού: Απαντά εάν επιστρέφει στην τηλεόραση

19:06 - 16/10/2020

H Δούκισσα Νομικού μιλάει για την πολυπόθητη επιστροφή στην τηλεόραση και για τα παιδιά της.H Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικά, είπε πως «είχα μάθει από τα 18 μου να δουλεύω. Είχα φτάσει σε πολλές περιόδους της ζωής μου να είμαι εργασιομανής. Στην αρχή ήταν καθαρά επιλογή μου να μείνω και να αφοσιωθώ σε αυτό το θαύμα που μου συνέβαινε, αλλά έπειτα από λίγο δεν σου κρύβω ότι ήθελα και κάτι παραπάνω». «Είναι σημαντικό όταν γινόμαστε μητέρες να μην ξεχνάμε και τους άλλους ρόλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε σύντροφοι, είμαστε και επαγγελματίες. Για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μας, πρω

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δούκισσα Νομικού: Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση και η μητρότητα

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου» είπε στον Νίκο Μουτσινά 

Διαβάστε το στο

Δούκισσα Νομικού: Τελικά πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση; Τι απαντά

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά