Χυδαία επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη για τη μάσκα: Δεν είμαι που@@ρα σαν και σένα

11:49 - 17/10/2020

Χυδαία και προσβλητική επίθεση δέχτηκε στο Facebook ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης. Ο χρήστης τον χαρακτήρισε "που@@ρα".

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χυδαία επίθεση σε ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη μάσκα: «Δεν είμαι που@@@ρα σαν και σένα»

Η ανάτρηση του ηθοποιού προκάλεσε την οργή ενός ακόλουθου, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια και μίλησε απρεπώς... The post Χυδαία επίθεση σε ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τη μάσκα: «Δεν είμαι που@@@ρα σαν και σένα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χυδαία επίθεση στον Θοδωρή Αθερίδη για τη μάσκα -“Δεν είμαι που@@ρα σαν και σένα”

Χθες ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μια ανάρτηση που αφορούσε τη χρήση μάσκας σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού. Ο καταξιωμένος και αγαπητός ηθοποιός έγραψε:”Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό:Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού!Πιο απλό πεθαίνεις” Χθες αργά τη νύχτα, ο Θοδωρής Αθερίδης, επανήλθε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις