#Θοδωρής Αθερίδης

Στην ΕΡΤ η νέα αστυνομική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη – Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Newsbeast.gr
Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. «Το δίχτυ», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωρ
21:04 24/04/2024

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη για τις κρίσεις πανικού: «Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό»

govastileto.gr
Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις κρίσεις πανικού. Αρχικά, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Τις κρίσεις τις αντιμετωπίζω με πανικό. Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό γιατί κανένα από τα δυο, από μόνο του, δεν μπορεί να κάνει δουλειά. Ο σωστός συνδυασμός είναι αυτός […]
22:00 29/03/2024

Θοδωρής Αθερίδης: Μου αρέσει πάρα πολύ το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, σίγουρα θα είναι μέσα στην τριάδα

thecaller.gr
Τόσο για την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στη σκηνή της Eurovision 2024 καθώς και τις κρίσεις πανικού μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, το πρωί της Πέμπτης (28.03.2024), όταν και τον συνάντησε η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Τόσο για την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στη σκηνή της Eurovision 2024 καθώς και τις κρίσεις πανικού μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, το πρωί της Πέμπτης (28.03.2024), όταν και τον συνάντησε η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. «Το Ζάρι μού φαίνεται καταπληκτικό, πολύ ωραίο! Μου αρέσει πάρα πολύ. Εντάξει, ποίηση κάνουμε και στον […]
23:00 28/03/2024

Ο Θοδωρής Αθερίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» – Ο ηθοποιός ξέχασε να πάει… καλεσμένος στην ΕΡΤ

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) ο Θοδωρής Αθερίδης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ένα σκηνικό που είχε γίνει δύο μέρες πριν όταν ο ηθοποιός… ξέχασε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή. «Σε είχαμε αναγγείλει και την προηγούμενη φορά», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δίνοντάς του την πάσα να αναφερθεί στο περιστατικό. «Θα ήθελα να σας ζητήσω δημόσια συγνώμη για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στη ζωή μου. Έγινε απλά ένα delete, έπεσε το… ρελέ. Κοιμάμαι και ξυπνάω να πάω τουαλέτα. Χτυπάει η πόρτα και μου λένε: σε ψάχνουν από παντού. Έχουν πάρει τηλέφωνο και ανησυχούν ότι κάτι έπαθα. Το συνειδητοποιώ και ουρλιάζω. Σκοτώνομαι
22:00 22/03/2024

Θοδωρής Αθερίδης: «Έφαγα κι εγώ τους καρκίνους, δεν τολμούσες να πεις τίποτα τότε»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Έφαγα κι εγώ τους καρκίνους, δεν τολμούσες να πεις τίποτα τότε» appeared first on Zappit.
13:00 05/03/2024

Θοδωρής Αθερίδης: «Ήπια 26 καραφάκια τσικουδιά, έπεσα με το κεφάλι στο τραπέζι και με πήγαν στη θάλασσα να κάνω εμετό»

tlife.gr
Για την εξάρτησή του από το αλκοόλ μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέδριο που αφορούσε τη To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Ήπια 26 καραφάκια τσικουδιά, έπεσα με το κεφάλι στο τραπέζι και με πήγαν στη θάλασσα να κάνω εμετό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 08/02/2024

Θοδωρής Αθερίδης: «Το metoo καλώς έγινε, θα υποστούμε όμως και τις παρενέργειες»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Το metoo καλώς έγινε, θα υποστούμε όμως και τις παρενέργειες» appeared first on Zappit.
13:00 07/02/2024

Θ. Αθερίδης: «Για να αυτοκαταστραφείς έχεις δύναμη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την φορά της δύναμης»

iatropedia.gr
Γιάννης Μπουτάρης, Θοδωρής Αθερίδης και Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησαν για τις προσωπικές τους διαδρομές μέσα από τη σχέση τους με τις καταχρήσεις και την πορεία προς μια νέα, πιο καθαρή ζωή The post Θ. Αθερίδης: «Για να αυτοκαταστραφείς έχεις δύναμη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την φορά της δύναμης» appeared first on Iatropedia.
19:09 06/02/2024

Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του»

thecaller.gr
Ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε σε δηλώσεις του το περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους.Ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε σε δηλώσεις του το περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους.Μάλιστα, ο ηθοποιός πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα και είπε χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο. Ακόμα κι αν διαφωνούσα με κάτι που θα έκανε, θα το έψαχνα ξανά και θα έλεγα ότι για […]
13:00 23/01/2024

ΟΚ Boomer: Θοδωρής Αθερίδης και Φαίδρα Δρούκα μιλούν στη Μυρτώ Λοβέρδου

tovima
Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Φαίδρα Δρούκα μιλούν στη Μυρτώ Λοβέρδου για το «ΟΚ Boomer» και προβληματίζονται για θέματα της καθημερινότητας με μπόλικο χιούμορ και αυτοσαρκασμό.
12:00 28/12/2023

Θοδωρής Αθερίδης: Όταν μίλησα για το αλκοόλ δεν το έκανα για να βοηθήσω άλλους

Newsit
Για τη μάχη του με το αλκοόλ αλλά και τους λόγους που μίλησε δημόσια γι’ αυτό αναφέρθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα». Η εξομολόγησή του δεν έγινε για να βοηθήσει άλλους. «Έγινε για να δεσμευτώ» ομολόγησε ο Θοδωρής Αθερίδης. «Έχω μοιραστεί πράγματα του εαυτού μου γιατί δεν ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Όταν μίλησα για το αλκοόλ δεν το έκανα για να βοηθήσω άλλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 11/12/2023

Ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογείται: «Παίρνω αντικαταθλιπτικά τα τελευταία τρία χρόνια»

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που ήρθε αντιμέτωπος από πολύ νεαρή ηλικία. «Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι κρίσεις πανικού έχουν βιολογικό υπόβαθρο. Εγώ έπαθα την πρώτη στα 15 μου. Τα ίδια […]
14:00 22/11/2023

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα είχε μεγάλη ανησυχία να δει το έργο γιατί ξέρει ότι μιλάω κι γι’ αυτή μέσα»

okmag.gr
Πρεμιέρα στο μικρό Παλλάς έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης και η Φαίδρα Δρούκα με την παράσταση «Oκ boomer». Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκαν φυσικά στην παράστασή τους. Τι είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για την παράσταση; «Το ‘’Ok boomer’’ έχει πολλά προσωπικά χαρακτηριστικά δικά μου και της Φαίδρας. Η Σμαράγδα είχε μεγάλη […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα είχε μεγάλη ανησυχία να δει το έργο γιατί ξέρει ότι μιλάω κι γι’ αυτή μέσα» appeared first on OK! Magazine.
17:58 07/11/2023

Θοδωρής Αθερίδης: Πρεμιέρα με τη Σμαράγδα Καρύδη και την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου στο πλευρό του – Φωτογραφίες

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου στο θέατρο “Μικρό Παλλάς” το 10ο κατά σειρά To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Πρεμιέρα με τη Σμαράγδα Καρύδη και την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου στο πλευρό του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 07/11/2023

Θοδωρής Αθερίδης-Φαίδρα Δρούκα: Μαζί στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς

gossip-tv.gr
Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, ο Θοδωρής Αθερίδης φέρνει στο Μικρό Παλλάς, το 10ο θεατρικό του πόνημα με τον τίτλο «ΟΚ BOOMER». Πρόκειται για μια προσπάθεια να συνυπάρξει σκηνικά αυτός και η Φαίδρα Δρούκα.Περισσότερα...
14:37 31/10/2023

Σμαράγδα Καρύδη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

okmag.gr
Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο αγαπημένος της, Στράτος Πατσατζής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους αι συγγενείς. Την ίδια ημέρα μάλιστα, βάφτισαν και τον γιο τους Νικόλα.  Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιώργος Σκληρός και ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν οι κουμπάροι στον γάμο […] The post Σμαράγδα Καρύδη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου appeared first on OK! Magazine.
09:58 18/09/2023

Ο Μιχάλης Μαρίνος στο okmag για τη βάφτιση του γιου της Ευαγγελίας Συριοπούλου – «Ο μικρός έκλαψε ελάχιστα»

okmag.gr
Διπλή χαρά είχαν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής. Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής παντρεύτηκε στο Κτήμα Μελισσουργού και έκαναν εκεί και τη βάφτιση του μικρού Νικόλα τους. Κουμπάροι τους στον γάμο και νονοί του γιου τους ήταν τέσσερις καλοί τους φίλοι: ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα […] The post Ο Μιχάλης Μαρίνος στο okmag για τη βάφτιση του γιου της Ευαγγελίας Συριοπούλου – «Ο μικρός έκλαψε ελάχιστα» appeared first on OK! Magazine.
13:58 07/09/2023

Η Σμαράγδα Καρύδη στην πιο αστεία summer στιγμή της με τον Θοδωρή Αθερίδη στις διακοπές τους

queen.gr
Ο Θοδωρής Αθερίδης οδήγησε το σκάφος στις διακοπές τους και η Σμαράγδα Καρύδη δεν σταμάτησε να τον πειράζει και να τον θαυμάζει παράλληλα. Περισσότερα...
07:17 29/08/2023

Σμαράγδα Καρύδη: Τρολάρει τον Θοδωρή Αθερίδη που οδηγεί το σκάφος τους –¨Κοιτάξτε πώς μπαίνει στα λιμάνια”

instyle.gr
Πριν από λίγες ημέρες, η Σμαράγδα Καρύδη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο instagram ένα σπαρταριστό βίντεο στο οποίο ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης κατέγραφε την αγωνιώδη προσπάθειά της να σηκώσει την άγκυρα του σκάφους τους. Η 54χρονη ηθοποιός τώρα, τρολάρει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη αναρτώντας ένα ακόμη βίντεο από τις περιπέτειές τους με το […] The post Σμαράγδα Καρύδη: Τρολάρει τον Θοδωρή Αθερίδη που οδηγεί το σκάφος τους –¨Κοιτάξτε πώς μπαίνει στα λιμάνια” appeared first on InStyle.
20:46 28/08/2023

Θοδωρής Αθερίδης: Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη στην θεατρική του πρεμιέρα

tlife.gr
Η ολοκαίνουρια επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι φάση πάλι, ρε;» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη στην θεατρική του πρεμιέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load