Ραγίζει καρδιές η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: «Θα μ’ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;»

09:25 - 18/10/2020

Ραγίζει καρδιές η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: «Θα μ’ αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι;» Ραγίζει καρδιές με την περιπέτεια της υγείας της η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, καθώς διαγνώστηκε με συρρίκνωση εγκεφάλου, ένα πρόδρομο, δηλαδή, στάδιο της άνοιας. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να αποτυπώσει τα όσα περνάει σε ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη: Όταν παθαίνω κρίση για λίγα λεπτά ξεχνάω ποια είμαι

«Τα παιδιά μου το αντιμετωπίζουν με χιούμορ. Μου λένε ότι ξεχνάω», λέει η δημοσιογράφος, Η Ρένα Κουβελιώτη, η γυναίκα που αντιμετωπίζει με δύναμη την ασθένεια που της προκαλεί συρρίκνωση του εγκεφάλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση. «Το έμαθα από το 2015. Το πρόβλημα προέκυψε μετά την κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, πήγα στο νοσοκομείο μου έκαναν αξονική και τα έχασαν γιατί είδαν έναν εγκέφαλο που ανήκε σε μια γυναίκα μεγαλύτερη από μένα. Ξαναέκανα την εξέταση και μου είπαν να το κοιτάξω προσεκτικά γιατί υπήρχε θέμα στον εγκέφαλο μου στο κομμάτι της μνήμης. Γενικά ξεχνάω κάποια πράγματα… Έχω όμως κάποιες κρίσεις και για λίγα λεπτά δεν θυμάμα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή