#Ρένα Κουβελιώτη

Μεσολόγγι: «Λύγισε» η Ρένα Κουβελιώτη με τα λόγια της αδερφής του Μπάμπη

zappit.gr
Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι αγνοείται εδώ και ημέρες. Ο κρεοπώλης υπέπεσε σε αντιφάσεις στις καταθέσεις του και συνελήφθη για […] The post Μεσολόγγι: «Λύγισε» η Ρένα Κουβελιώτη με τα λόγια της αδερφής του Μπάμπη appeared first on Zappit.
11:00 19/01/2024

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη κατέθεσε για την υπόθεση του Όλιβερ – «Η λογική μού υπαγορεύει πως έκανε άνθρωπος το έγκλημα»

Newsbeast.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι Όλιβερ, του χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» με την Ελένη Τσολάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open και αναφέρθηκε και στην κατάθεσή της στις αρχές. Μάλιστα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της έρευνας για την υπόθεση, προέκυψαν καταγγελίες τις οποίες διερεύνησε και «αν βρίσκουμε στοιχεία που δεν εξηγούνται με τη λογική να απευθυνόμαστε στις Αρχές. Έδωσα μία κατάθεση 4,5 ωρών», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μακάρι να οδηγηθούμε στον δράστη που έκανε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Το έχω πει δημόσια, από την επαφή μου με τους
17:00 03/01/2024

Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν ο νεαρός χάσει τη ζωή του από πυροβολισμό αστυνομικού

militaire.gr
Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν χάσει την ζωή του ο 17χρονος από το όπλο του αστυνομικού, παρουσιάζει ο ALPHA με ένα βίντεο- ντοκουμέντο, που εξασφάλισε η Ρένα Κουβελιώτη.   The post Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν ο νεαρός χάσει τη ζωή του από πυροβολισμό αστυνομικού appeared first on Militaire.gr.
00:00 15/11/2023

Έξαλλη η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη: Ζητά από την κυβέρνηση να παραιτηθεί!

thecaller.gr
Ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην χώρα μας.Ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην χώρα μας.Η δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Με μία λιτή ανάρτηση, η Ρένα Κουβελιώτη ζήτησε από την κυβέρνηση να παραιτηθεί… Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έγραψε «παραιτηθείτε».
09:00 08/09/2023

Δολοφονία Καραϊβάζ: Θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή, δεν υπάρχω πουθενά στις δικογραφίες, λέει ένας από τους δύο συλληφθέντες

Newsbeast.gr
Δύο αδέλφια 40 και 48 ετών είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Παρασκευή για τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021. Ο άτυχος δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι δύο συλληφθέντες φαίνεται πως είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν. Ο 40χρονος μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και στο T-live μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ. Για τον ίδιο έχουν εκδοθεί έως τώρα δύο εντάλματα, το ένα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και το δεύτερο για μία εκτέλεση στην περιοχή του Γαλατσίου. «Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντ
18:38 01/05/2023

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι του θα μείνουν ελεύθεροι» – Τι λέει ο 40χρονος συλληφθείς μέσα από τα κρατητήρια

thecaller.gr
Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, πριν δύο χρόνια έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, είναι αδέλφια. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 40 και 48 ετών, που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές.Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, πριν δύο χρόνια έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, είναι αδέλφια. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 40 και 48 ετών, που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές.Ο 40χρονος μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και στο T-live μέσα από τα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ. Για τον […]
16:32 01/05/2023

Αλέξης Γεωργούλης – Στενή φίλη του στο T-live: «Αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του – Για μένα αυτός είναι το θύμα»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στενή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη μετά To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης – Στενή φίλη του στο T-live: «Αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του – Για μένα αυτός είναι το θύμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:38 20/04/2023

Η Ρένα Κουβελιώτη και η ανάρτηση όλο νόημα: «Ο όρος γυμνοσάλιαγκας»

zappit.gr
Η Ρένα Κουβελιώτη, η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha, το πρωί της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, […] The post Η Ρένα Κουβελιώτη και η ανάρτηση όλο νόημα: «Ο όρος γυμνοσάλιαγκας» appeared first on Zappit.
12:06 07/04/2023

Ρένα Κουβελιώτη: «Γυμνοσάλιαγκας» – Η ανάρτηση «καρφί» της δημοσιογράφου του Alpha

tlife.gr
Μία ιδιαίτερη ανάρτηση, από εκείνες που δεν συνηθίζει, έκανε η Ρένα Κουβελιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος του To άρθρο Ρένα Κουβελιώτη: «Γυμνοσάλιαγκας» – Η ανάρτηση «καρφί» της δημοσιογράφου του Alpha δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:00 07/04/2023

Τέμπη: Η συγκλονιστική Ρένα Κουβελιώτη, γκρεμίζει το βαθύ κράτος

olympia.gr
Δείτε τι σημαίνει δημοσιογραφία και πόσο καλύτερη θα ήταν η Ελλάδα εάν όλοι οι δημοσιογράφοι έκαναν το λειτούργημα τους όπως η Ρένα Κουβελιώτη. Τουλάχιστον, οι πολίτες θα γνώριζαν ποιος προσπαθεί να τους εξαπατήσει… Ααααα ρε εγκληματικό κομματόσκυλο… #τεμπη_εγκλημα pic.twitter.com/XDQo8yjitL — entimos (@entimos3) March 21, 2023   Τέμπη: Η συγκλονιστική Ρένα Κουβελιώτη, γκρεμίζει το βαθύ κράτος - olympia
14:36 21/03/2023

Η Ρένα Κουβελιώτη διασύρει την κυβέρνηση: Αποθήκη το περιβόητο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα!

olympia.gr
«Αποκαλύπτουμε και σας διαβεβαιώνω, ότι τηλεδιοίκηση στη Λάρισα δεν υπάρχει. Υπήρχε μέχρι το 2019 όπου έγινε μία φωτιά κλπ. Αυτή τη στιγμή αυτό που υπάρχει εδώ στον σταθμό των τρένων στη Λάρισα, είναι ένα γραφείο που γράφει απ’ έξω τηλεδιοίκηση και μέσα υπάρχει αποθήκη. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, στο γραφείο σταθμάρχη και γραφείο κίνησης […] Η Ρένα Κουβελιώτη διασύρει την κυβέρνηση: Αποθήκη το περιβόητο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα! - olympia
20:44 16/03/2023

Τέμπη: Ξεσπά η αδερφή της Κλαούντια Λάτα – «Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα»

zappit.gr
Την αδερφή της Κλαούντιας Λάτα, που έχασε την ζωή της στην φονική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, συνάντησε η Ρένα Κουβελιώτη για […] The post Τέμπη: Ξεσπά η αδερφή της Κλαούντια Λάτα – «Σίγουρα ήταν ένα έγκλημα» appeared first on Zappit.
16:42 16/03/2023

Τέμπη: Καρέ καρέ το λάθος του σταθμάρχη στον πίνακα διαχείρισης – Συνάδελφός του δείχνει τι δεν έπραξε τη μοιραία νύχτα

tlife.gr
Η Ρένα Κουβελιώτη με την κάμερα του Alpha και της εκπομπής T-live μπήκε στο σταθμαρχείο Λάρισας To άρθρο Τέμπη: Καρέ καρέ το λάθος του σταθμάρχη στον πίνακα διαχείρισης – Συνάδελφός του δείχνει τι δεν έπραξε τη μοιραία νύχτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:46 16/03/2023

Πατέρας Αντώνιος: Η μητέρα του σπάει τη σιωπή της στο T-live

zappit.gr
Η μητέρα του πατρός Αντωνίου, του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε για πρώτη φορά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη και απάντησε για τη […] The post Πατέρας Αντώνιος: Η μητέρα του σπάει τη σιωπή της στο T-live appeared first on Zappit.
16:28 07/12/2022

Πατέρας Αντώνιος: Ο ιερέας αδελφός του αποκαλύπτει για την πρόσφατη συνάντησή τους μετά τις καταγγελίες και τη ψυχολογία του

tlife.gr
Δύο από τα αδέλφια του πατρός Αντωνίου μίλησαν στο T-live και στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, με To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: Ο ιερέας αδελφός του αποκαλύπτει για την πρόσφατη συνάντησή τους μετά τις καταγγελίες και τη ψυχολογία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:16 24/11/2022

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η φανατική θαυμάστρια: «Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο;»

thecaller.gr
Στην κάμερα του T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Στην κάμερα του T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Όπως υποστήριξε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, η εν […]
16:26 12/05/2022

Ρένα Κουβελιώτη: «Υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου, δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου»

newsitamea.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Ρένα Κουβελιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, το οποίο προκαλεί συρρίκνωση στον εγκέφαλο. «Τα προβλήματα υγείας ήταν ένα δώρο σε μένα που μου έβαλε τα... The post Ρένα Κουβελιώτη: «Υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου, δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου» appeared first on Newsitamea.gr.
21:16 18/01/2022

Ρένα Κουβελιώτη για την ασθένειά της: «Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου»

tlife.gr
Η Ρένα Κουβελιώτη, σε μία εξομολόγηση καρδιάς στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day, μίλησε για To άρθρο Ρένα Κουβελιώτη για την ασθένειά της: «Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 14/01/2022

Η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα της υγείας της: «Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Ρένα Κουβελιώτη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα παιδιά […] The post Η Ρένα Κουβελιώτη για το πρόβλημα της υγείας της: «Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα» appeared first on Zappit.
09:38 14/01/2022

Ρένα Κουβελιώτη: Η σπάνια ασθένεια και ο φόβος – Ρωτάω τα μικρά παιδιά μου αν θα με αγαπούν όταν δεν θα τα θυμάμαι

spoilers
Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την σπάνια ασθένεια που αντιμετωπίζει, προσπαθώντας να δει τη θετική πλευρά. Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος «ό,τι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρένα Κουβελιώτη: Η σπάνια ασθένεια και ο φόβος – Ρωτάω τα μικρά παιδιά μου αν θα με αγαπούν όταν δεν θα τα θυμάμαι
15:10 29/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load