Μπαράζ επιθέσεων εναντίον τραπεζών τα ξημερώματα

11:36 - 18/10/2020

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν τα ξημερώματα ομάδες αγνώστων, προφανώς σε συντονισμό μεταξύ τους, με στόχο υποκαταστήματα τραπεζών. Μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε υαλοπίνακες και ΑΤΜ σε 4 διαφορετικά καταστήματα, ενώ έγινε και μία 5 καταδρομική ενέργεια πιο αργά. Όλα ξεκίνησαν στις 02:30 με επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας επί […] The post Μπαράζ επιθέσεων εναντίον τραπεζών τα ξημερώματα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamiafm1.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μπαράζ» επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών τα ξημερώματα

«Μπαράζ» επιθέσεων σε 5 υποκαταστήματα τραπεζών από αγνώστους σημειώθηκε τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Από τις εν λόγω επιθέσεις προκλήθηκαν φθορές σε εισόδους και τζαμαρίες των καταστημάτων. Στις 04:10 άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε τράπεζα επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Νωρίτερα στο στόχαστρο των δραστών, είχαν μπει τράπεζες στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Βύρωνα, στην […] The post «Μπαράζ» επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών τα ξημερώματα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αττική: Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής πέντε τράπεζες στην Αττική. Οι δράστες, από τις 02.30 έως τις 02.50... The post Αττική: Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamiafm1.gr

Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο – ΙΧ μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος (φωτό και βίντεο)

Από καύσωνα σε καύσωνα: Έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Τετάρτη, «ίσως να είναι ισχυρότερο» (vid)

Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από όπλο

Γιατί δεν ολοκληρώθηκε ακόμα το αρδευτικό δίκτυο απο τον Σμόκοβο στην περιοχή του Δομοκού;

Υποψήφιος ξανά ο Βασίλης Κυριακάκης για τον Δήμο Λαμίας

Χωματερή μετά τη διασταύρωση για την Ηράκλεια….