Η Νάντια Μπουλέ θεωρεί ότι το για πάντα είναι βαρύ σε μια σχέση
08:35 - 19/10/2020
| 19 Οκτωβρίου 2020 08:13 Η ηθοποιός βρέθηκε ενώπιον της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική ζωή της H ηθοποιός Νάντια Μπουλέ έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη φετινή σεζόν καθώς συμμετέχει στη σειρά του ALPHA «Αγγελική». Χθες Κυριακή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου αποκάλυψε και τον λόγο που δεν της αρέσει σαν έννοια να λέει για τον σύντροφό της, «ο σύζυγός μου». Η Νάντια Μπουλέ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα επαγγελματικά έχω υπάρξει σίγουρα πάρα πολύ τυχερή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εδώ που βρίσκομαι θα είχα κάνει αυτά τα πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω και με τους ανθρώπους που τα έκανα. Στα προσωπικά αν με ρώτα
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάντια Μπουλέ: Μου φαίνεται πολύ βαρύ το για πάντα σε μια σχέση
Η ηθοποιός μιλάει για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.
Διαβάστε το στο Νάντια Μπουλέ: «Μου φαίνεται πολύ βαρύ το για πάντα σε μια σχέση» (vid)
Η ηθοποιός μιλάει για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της
Διαβάστε το στο Νάντια Μπουλέ: Η λέξη που την ενοχλεί σε μια σχέση
Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει την λέξη, η οποία την ενοχλεί να την λέει κατά την διάρκεια μιας σχέσης.Η Νάντια Μπουλέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Αγγελική», αλλά και για την λέξη που την ενοχλή σε μια σχέση.
Η γνωστή ηθοποιός είπε πως «στα επαγγελματικά έχω υπάρξει σίγουρα πάρα πολύ τυχερή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εδώ που βρίσκομαι θα είχα κάνει αυτά τα πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω και με τους ανθρώπους που τα έκανα. Στα προσωπικά αν με ρώταγες παλιότερα θα σου έλεγα άστο μωρέ αλλά είμαι πολύ καλά. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι. Μην λέμε και βαριές κουβέντες ότι βρήκ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr