Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με Δέσποινα Βανδή: Άμα θέλει φεύγω και την άλλη εβδομάδα

15:00 - 19/10/2020

Μία στιχομυθία που οδήγησε σε παρεξήγηση είχαν στην πρεμιέρα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H ενόχληση του Τριαντάφυλλου με τη Δέσποινα Βανδή: «Το σχόλιό της ήταν ειρωνικό»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την... αμήχανη κουβέντα που είχε με την κριτή του J2US στην πρεμιέρα 

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τη Δέσποινα Βανδή: «Άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  "Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα... εκεί που είσαι στη Ρόδο", λέει ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος για τη Δέσποινα Βανδή. Η στιχομυθία που είχε ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του J2US εξελίσσεται σε κόντρα. Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η Δέποινα Βανδή δεν γνώριζε ότι δεν μένει πλέον στην Ρόδο αλλά στην Αθήνα. Μιλώντας στο Happy Day, ο Τριαντάφυλλος ξεσπά εναντίον της τραγουδίστριας: «Η Δέσποινα Βανδή δεν γνωρίζει ότι είμαι από τους 5 τραγουδιστές στην Ελλάδα με τα περισσότερα live. Μου είπε στη Ρόδο πώς περνάς, ενώ είμαι στην Αθήνα από 17 χρονών και είμαι 43. 26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Τριαντάφυλλος για Βανδή: "Άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα" (video)

"Δεν το λες αυτό σε κάποιον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας