Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

00:24 - 20/10/2020

Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ […] The post Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε

«Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει».

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καπουτζίδης για την ομοφυλοφιλία: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, με φόβισε

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

O Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» κι έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καπουτζίδης: ‘Οταν ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου φοβήθηκα

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκαλύπτει ότι ανακάλυψε από μικρή ηλικία ότι έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό με αποτέλεσμα να κλειστεί έτσι ώστε να προστατευτεί από τον υπόλοιπο κόσμο. «Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο