Γιώργος Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα»
01:51 - 20/10/2020
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε για την περίοδο […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης : Η καραντίνα με τον σύντροφο του και το όνειρο για ένα παιδί
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Δευτέρας. Ο ηθοποιός...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Καπουτζίδης: Πέρασα την καραντίνα στην Αίγινα, με τον σύντροφό μου
Στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Καπουτζίδης: Μίλησε για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το ενδεχόμενο οικογένειας: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα» - VIDEO
Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.
«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.
Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη
Διαβάστε το στο Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα- Tώρα δεν έχω δεσμό»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
The post Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα- Tώρα δεν έχω δεσμό» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: “Πέρασα την καραντίνα στην Αίγινα με τον σύντροφό μου” (video)
Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός ηθοποιός και
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: “Πέρασα την καραντίνα στην Αίγινα με τον σύντροφό μου” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Καπουτζίδης: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό του - Οι ευτυχισμένες στιγμές και ο χωρισμός
"Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί θα το καταφέρω, θα φύγω κι από τη χώρα αν χρειαστεί" είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας για πρώτη φορά για τον σύντροφό του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα»
Μίλησε για την προσωπική του ζωή και την περίοδο της καραντίνας στο #EnwpiosEnwpiw
Διαβάστε το στο mononews.grΓιώργος Καπουτζίδης : Η καραντίνα με τον σύντροφό του και η επιθυμία για ένα παιδί
Δείτε τι δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης
Διαβάστε το στο vita.grΓιώργος Καπουτζίδης : Η καραντίνα με τον σύντροφό του και το όνειρο για ένα παιδί
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί. Η καραντίνα στην Αίγινα «Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr