Καντέρ: Στις τουρκικές φυλακές βρίσκονται 17.000 αθώες γυναίκες με τα μωρά τους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καντέρ: Μου λένε να το βουλώσω αλλά στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες
Νέα επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας εξαπέλυσε ο Ενές Καντέρ
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Καντέρ: Στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες
Τον αγώνα του ενάντια στο υπάρχον πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας συνέχισε ο Ενές Καντέρ. Παρά […]
The post Σοκάρει ο Καντέρ: Στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ Ενές Καντέρ αποδομεί τον Ερντογάν: «Εχει φυλακίσει 17.000 αθώες γυναίκες και μωρά!»
Με αφορμή την επίσκεψη του «Σουλτάνου» στις ΗΠΑ, ο σταρ του ΝΒΑ και των Μπόστον Σέλτικς εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά επίθεση κατηγορώντας τον για τα δεινά που υφίστανται οι τούρκοι πολίτες
The post Ο Ενές Καντέρ αποδομεί τον Ερντογάν: «Εχει φυλακίσει 17.000 αθώες γυναίκες και μωρά!» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΚαντέρ: Μου λένε να το βουλώσω αλλά στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες
Τον αγώνα του ενάντια στο υπάρχον πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας συνέχισε ο Ενές Καντέρ. Παρά το προσωπικό κόστος, ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς αρνείται να παραιτηθεί από την προσπάθεια να εκθέσει τα κακώς κείμενα στη χώρα του. «Μου λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΚαντέρ: «Στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες με τα παιδιά τους»
Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Ενές Καντέρ για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚαντέρ: Στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες
Την έντονη αντίθεσή του στο καθεστώς που επικρατεί την Τουρκία συνεχίζει να εκφράζει ο Ενές Καντέρ, χωρίς να σκέφτεται το προσωπικό κόστος. «Μου λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα, […]
Διαβάστε το στο topnews.grΚαντέρ: Στις τουρκικές φυλακές βρίσκονται 17.000 αθώες γυναίκες με τα μωρά τους
O Ενές Καντέρ εναντιώθηκε για ακόμη μια φορά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τόνισε πως θέλει να είναι η φωνή των αθώων ανθρώπων, ενώ ανέφερε πως 17000 γυναίκες βρίσκονται στη φυλακή με τα μωρά τους. Δεν σταματά να εκφράσει την αντίθεση του με τα όσα κάνει ο Ερντογάν στην Τουρκία ο Τούρκος NBAer. Ο σέντερ των Σέλτικς όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει πως στην χώρα του δεν υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία λόγου, ενώ αποκαλεί δικτάτορα τον Ερντογάν. Ο Καντέρ με νέα του τοποθέτηση ανέφερε πως θέλει να είναι η φωνή των αθώων ανθρώπων, ενώ πρόσθεσε πως στις φυλακές βρίσκονται […]
Διαβάστε το στο dete.gr