#Ενές Καντέρ

Ενές Καντέρ: «Αν μπορούσα να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη, θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό»

onsports.gr
Ο Τούρκος πρώην παίκτης του NBA, Ενές Καντέρ, αναφέρθηκε στο…
10:17 16/12/2023

Ο Καντέρ συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

fosonline.gr
Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε ο Ενές Καντέρ.
15:46 15/12/2023

Καντέρ στον ΣΚΑΪ: Δεν φοβάμαι τον Ερντογάν - Αν ποτέ τον συναντήσω θα τον φτύσω

Skai.gr
Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ Φρίντομ μίλησε αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ και στην Κορίνα Γεωργίου από τις ΗΠΑ, όπου ζει πλέον
12:50 28/05/2023

Νέες «βόμβες» Καντέρ κατά του Ερντογάν: «Απειλεί τον Ίλον Μασκ ότι θα κλείσει το Twitter στην Τουρκία αν δεν…»!

sportime.gr
Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ «κατακεραύνωσε» για μία ακόμη φορά τον Ερντογάν και τόνισε πως η χώρα του δεν θα είναι ελεύθερη. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
09:36 26/05/2023

Ενές Καντέρ: «Με τον Ερντογάν στην εξουσία η Τουρκία δεν θα είναι ποτέ ελεύθερη»

NewsBomb
Ο Τούρκος άσος του NBA, Ενές Καντέρ, μίλησε αποκλειστικά στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» και κατακεραύνωσε τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος…
07:22 26/05/2023

NBA: Ο Καντέρ ειρωνεύτηκε τον ΛεΜπρόν ποστάροντας σκούπα στο twitter

Gazzetta
Περισσότερο με την ήττα-αποκλεισμό του ΛεΜπρόν από τους τελικούς του NBA, παρά με τη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς φαίνεται πως χάρηκε ο Ενές Καντέρ, ποστάροντας σκούπα δίπλα στο στέμμα του βασιλιά στο twitter.
11:18 23/05/2023

Ο Καντέρ κατηγορεί τον Μασκ για τις εκλογές στην Τουρκία: «Διάλεξε τα χρήματα πάνω από τα ήθη και τις αρχές του»

Newsbeast.gr
Μύδρους κατά του Έλον Μάσκ εκτόξευσε ο Ενές Καντέρ, καθώς κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο πως υπέκυψε στα αιτήματα του Ερντογάν, με αποτέλεσμα να αποκλείει στο Twitter περιεχόμενο που δεν ήθελε εκείνος και αφορά τις τουρκικές εκλογές. Όπως αναφέρει το foxnews.com, ο πρώην παίκτης του NBA μίλησε στο CNN και δήλωσε πως «δεν θέλω να ακούσω ξανά ότι ο Έλον Μασκ μιλάει για ελευθερία του λόγου. Υποκύπτει κυριολεκτικά σε μια δικτατορία». Επίσης, είπε ότι «η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε τον Έλον για να του πει ούτε λίγο, ούτε πολύ: “Αν δεν απαγορεύσεις δύο λογαριασμούς, τότε θα κλείσουμε ολόκληρη την εφαρμογή στην Τουρκία”. Και διάλεξε τις δουλειές και τα χρήματα από τα ήθη και τις αρχές του. Επομέ
23:00 16/05/2023

«Η Αγιά Σοφιά είναι Ελληνική»: Ο Τούρκος Ενές Καντέρ ήρθε στη χώρα μας και δεν μας βλέπει σαν εχθρούς του

Newside.gr
Έξω από τα δόντια έκανε λόγο ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, Ενές Καντέρ, στο «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με την αγάπη του προς την Ελλάδα και τον Ερντογάν. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας πολέμιος της κυβέρνησης Ερντογάν εμφανίστηκε στην τηλεόραση φορώντας μια μπλούζα, στην οποία απεικονίζονται η τουρκική και η ελληνική σημαία και η οποία έχει το […] The post «Η Αγιά Σοφιά είναι Ελληνική»: Ο Τούρκος Ενές Καντέρ ήρθε στη χώρα μας και δεν μας βλέπει σαν εχθρούς του appeared first on NewSide.gr.
23:38 08/05/2023

Το αγοράκι που πριν 3 χρόνια είχε πέσει θύμα άγριου bullying θα παίξει στο νέο Mad Max μαζί με τον Κρις Χέμσγουορθ

Newsbeast.gr
Τον Φεβρουάριο του 2020 η Γιαράκα Μπέιλς τράβηξε σε βίντεο τον 9χρονο γιο της Κουάντεν ο οποίος πάσχει από νανισμό, να κλαίει μέσα στο αυτοκίνητο λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο. Το παιδί με κλαίγοντας λέει πως θέλει να πεθάνει. «Αυτό κάνει το bullying» λέει εκείνη στο βίντεο, στο οποίο ο μικρός λέει πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η μητέρα του Quaden περιγράφει το ανελέητο bullying που δέχεται καθημερινά ο γιος της ο οποίος γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από διάσημους, με στόχο να καταλάβει ο μικρός ότι δεν είναι μόνο
18:12 25/03/2023

Καντέρ: «Η Ελλάδα έστειλε ομάδες διάσωσης για να βοηθήσει την Τουρκία, αυτό θα πει οικογένεια»

Gazzetta
Ο Ενές Καντέρ ευχαρίστησε την ελληνική ΕΜΑΚ για την πολύτιμη βοήθεια στον τούρκικο λαό που δοκιμάζεται από τους φονικούς σεισμούς.
17:26 08/02/2023

Ενές Καντέρ: «Δεν μπορώ να πάρω καν τηλέφωνο, μόλις πατήσω το πόδι μου στην Τουρκία θα μπω φυλακή»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Ενές Καντέρ. Ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας μίλησε για τον φονικό σεισμό στη […] The post Ενές Καντέρ: «Δεν μπορώ να πάρω καν τηλέφωνο, μόλις πατήσω το πόδι μου στην Τουρκία θα μπω φυλακή» appeared first on Zappit.
14:12 08/02/2023

Ενές Καντέρ: Οι προσευχές του για την Τουρκία μετά τους ισχυρούς σεισμούς με ανατριχιαστικό βίντεο

Newsit
Τουρκία και Συρία μετρούν πάνω από 1800 νεκρούς, από τους ισχυρούς σεισμούς -και τους συνεχόμενους μετασεισμούς- που τις «χτύπησαν» και ο Ενές Καντέρ εξέφρασε τη θλίcη του, ποστάροντας και ένα συγκλονιστικό βίντεο. Ο επικηρυγμένος από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ενές Καντέρ, έστειλε τις προσευχές του προς το λαό της Τουρκίς και της Συρίας, συνοδεύοντας την ... Περισσότερα To άρθρο Ενές Καντέρ: Οι προσευχές του για την Τουρκία μετά τους ισχυρούς σεισμούς με ανατριχιαστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 06/02/2023

Ενές Καντέρ: Το σοκαριστικό βίντεο και οι προσευχές για την Τουρκία (vid)

Gazzetta
Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ δημοσίευσε ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Τουρκία και προσευχήθηκε για τους συμπατριώτες του παρότι είναι επικηρυγμένος από τον Ερντογάν.
15:10 06/02/2023

ΗΠΑ: Καρκίνος της διεθνούς σκηνής ο Ερντογάν, αναφέρει ο Washington Examiner

paraskhnio.gr
Ο Washington Examiner, δημοσίευσε άρθρο στο οποίο χρησιμοποιεί «σκληρή γλώσσα» για τον Ερντογάν, με αφορμή τη στάση της Άγκυρας απέναντι στον Τούρκο μπασκετμπολίστα, Ενές Καντέρ. Ο αρθρογράφος του Examiner, δε διστάζει να χαρακτηρίσει τον Ερντογάν «κακοήθη καρκίνο στις παγκόσμιες υποθέσεις, υπό τον οποίο η Τουρκία υψώνει ήδη πολλαπλά οδοφράγματα στην αρμονία της διεθνούς σκηνής» και Το άρθρο ΗΠΑ: Καρκίνος της διεθνούς σκηνής ο Ερντογάν, αναφέρει ο Washington Examiner εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
23:32 27/01/2023

Η συμβουλή του Καντέρ στον Μητσοτάκη για τον Ερντογάν

paraskhnio.gr
O Τούρκος μπασκετμπολίστας, που έχει επικηρυχθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν για 500.000 ευρώ, θέλησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1,  να στείλει ένα μήνυμα προς την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας. Όπως ανέφερε, ο Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε «βάρβαρο δικτάτορα», έχει σαφείς επιθετικές προθέσεις και η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει, όπως ανέφερε ο Ενές Καντέρ, ζητώντας Το άρθρο Η συμβουλή του Καντέρ στον Μητσοτάκη για τον Ερντογάν εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:00 22/01/2023

Ενές Καντέρ: «Έχω ακόμη 5-6 χρόνια στο ΝΒΑ»

Gazzetta
Ο Ενές Καντέρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ την περσινή σεζόν με τους Σέλτικς και πλέον περιμένει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, εξηγώντας πως έχει τεθεί στο περιθώριο λόγω των απόψεών του για την Κίνα.
11:32 22/01/2023

Καντέρ: Κτηνώδης δικτάτορας ο Ερντογάν – Το FBI με προστατεύει όλο το 24ωρο

Newsbeast.gr
Ο Ενές Καντέρ δήλωσε ότι πλέον του παρέχει το FBI 24ωρη προστασία, αφού η Τουρκία τον επικήρυξε για μισό εκατομμύριο, επειδή διαχρονικά έχει δηλώσει πως είναι κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο αποκαλεί τύραννο. Ο διάσημος παίκτης του NBA μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι «την πρώτη φορά που άκουσα για την επικήρυξη, δεν σοκαρίστηκα στο ελάχιστο γιατί ξέρω ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας κτηνώδης δικτάτορας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μου κλείσει το στόμα. Ναι λοιπόν, δεν σοκαρίστηκα. Είχε βάλει φυλακή την οικογένειά μου, βασανίζει τόσους αθώους ανθρώπους στις φυλακές επειδή δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εκείνον. Δεν σοκαρίστηκα καθόλου, τώρα η ζωή μου είναι σε κίνδ
21:04 18/01/2023

Ενές Καντέρ: Φοβάμαι για τη ζωή μου - Ο Μητσοτάκης να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν

NewsBomb
Καταπέλτης κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν για μία ακόμη φορά ο Τούρκος NBAer, Ενές Καντέρ.Περισσότερα...
21:02 18/01/2023

Καντέρ: «Στο FBI ανησυχούν για τη ζωή μου, μου είπαν να μην βγω από το σπίτι μου για δύο εβδομάδες» (vid)

Gazzetta
Νέες λεπτομέρειες για την επικήρυξή του έδωσε ο Ενές Καντέρ που βρίσκεται υπό συνεχή φύλαξη από το FBI, δίχως να μπορεί να περάσει την εξώπορτα του σπιτιού του.
20:54 18/01/2023

Ενές Καντέρ - Ταγίπ Ερντογάν: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα...

NewsBomb
Επικήρυξη, απειλές και μια χρόνια «ρήξη» στις σχέσεις του Τούρκου σταρ του ΝΒΑ  Ενές Καντέρ και του Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΠερισσότερα...
15:36 17/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load