Ο Χάρης Βαρθακούρης απασφάλισε – «Ο ALPHA δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα»

11:24 - 20/10/2020

Στα παρασκήνια του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Ευτυχείτε και ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για όλα. Ο τραγουδιστής και […] The post Ο Χάρης Βαρθακούρης απασφάλισε – «Ο ALPHA δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Βαρθακούρης: Ο Alpha δεν φέρθηκε δίκαια στη γυναίκα μου

Ο παρουσιαστής του Big Brother τα είπε έξω από τα δόντια

Διαβάστε το στο

Χάρης Βαρθακούρης: Ο ALPHA δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα

«Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου».

Διαβάστε το στο

Alpha: «Επίθεση» στο κανάλι από τον Χάρη Βαρθακούρη – «Δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα»

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε τόσο στο όσο και στην συνεργασία της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ALPHA. The post Alpha: «Επίθεση» στο κανάλι από τον Χάρη Βαρθακούρη – «Δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τα “καρφιά” του Χάρη Βαρθακούρη για τον Alpha: “Δε φέρθηκαν δίκαια στην Αντελίνα”

Είναι γνωστό πως ο Χάρης Βαρθακούρης στηρίζει την σύζυγό του Αντελίνα σε κάθε της βήμα και To άρθρο Τα “καρφιά” του Χάρη Βαρθακούρη για τον Alpha: “Δε φέρθηκαν δίκαια στην Αντελίνα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

X.Βαρθακούρης: «Ο Alpha δεν ήταν δίκαιος απέναντι στην Αντελίνα»

Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε την παρουσία της συζύγου του, Αντελίνας, στον Alpha και τόνισε ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έληξε άδοξα. «Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόνσεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα. Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωσται αι βουλαί του κυρίου», πρόσθεσε, με ειλικρίνεια. Ο παρου

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Βαρθακούρης τα βάζει με τον Alpha: Δεν της φέρθηκε δίκαια της Αντελίνας

Ο Χάρης Βαρθακούρης τα έβαλε με τον Alpha για τον τρόπο που φέρθηκε το κανάλι στη σύζυγό του Αντελίνα.     «Θεωρώ πως δεν της έχει φερθεί δίκαια, αυτό θα πω. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν η εκπομπή έπαιζε την ώρα του “Pop Up”, αλλά ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν, αυτό το πιστεύω.   Τώρα στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, τη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κανάλι που φέτος εγώ τουλάχιστον ως τηλεθεατής, βλέπω ότι δεν του “κάθονται” πολύ τα πειράματα, δεν ξέρω» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «φάουλ» του Alpha που δεν βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού σ

Διαβάστε το στο spoilers

Bαρθακούρης: «Ο ALPHA δεν φέρθηκε δίκαια στην Αντελίνα»

Στα παρασκήνια του Big Brother βρέθηκε η κάμερα του Ευτυχείτε και ο Χάρης Βαρθακούρης και μίλησε για τη σύζυγό του,...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο