Καντέρ κατά Ερντογάν: «Μου λένε να το βουλώσω, αλλά στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες»

11:29 - 14/11/2019

Ο Ενές Καντέρ τάχθηκε για ακόμη μία φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν, τόνισε πως θέλει να είναι η φωνή των αθώων ανθρώπων, ενώ αποκάλυψε πως 17.000 γυναίκες στην Τουρκία βρίσκονται στη φυλακή με τα μωρά τους.Ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς πραγματικά σοκάρει με όσα λέει κατά της Τουρκίας και του προέδρου της, ενώ αναφέρεται και στη μεταχείριση που λαμβάνουν τα συγγενικά του πρόσωπα στη γειτονική χώρα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Moυ λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα ποτέ δεν θα πάρεις μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές συμφωνίες. Αυτό επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καντέρ κατά Ερντογάν : “Μου λένε να το βουλώσω, αλλά στις φυλακές υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες”!

Ο Ενές Καντέρ τάχθηκε για ακόμη μία φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν, τόνισε πως θέλει να είναι η φωνή των αθώων ανθρώπων, ενώ αποκάλυψε πως 17.000 γυναίκες στην Τουρκία βρίσκονται στη φυλακή με τα μωρά τους. Ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς πραγματικά σοκάρει με όσα λέει κατά της Τουρκίας και του προέδρου της, ενώ […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)