Ραχήλ Μακρή: Το χρονικό του τροχαίου και το μέλλον στο Just The 2 Of Us

14:38 - 20/10/2020

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες η πολιτικός Ραχήλ Μακρή,καθοδόν στην πρόβα της για το «Just the 2 of Us»  και χτύπησε το πόδι της. Η Ραχήλ Μακρή βγήκε τηλεφωνικός σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για το συμβάν αλλα καθώς και αν θα την δούμε στο J2US το ερχόμενο Σάββατο.  «Είμαι καλύτερα. Πονάει λίγο το πόδι μου, πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα. Ο γιατρός μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο για να μην έχω πρόβλημα. Από το 1998 οδηγώ και δεν έχω τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο, δεν κατάλαβα πως έγινε. Ο άνθρωπος που ήταν μπροστά μου, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητό του γιατί νόμιζε ότι ήταν γάτα. Εγώ που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, π

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραχήλ Μακρή: Οι γόβες, το τρακάρισμα και τι θα γίνει με το «Just the 2 of Us»

Η πολιτικός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το αυτοκινητικό ατύχημα και τον τραυματισμό της.Άγιο είχε η Ραχήλ Μακρή που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι σε ατύχημα που είχε πηγαίνοντας για πρόβα στο στούντιο όπου γυρίζεται το «Just the 2 of Us». Σύμφωνα με τα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου στην τηλεφωνική επικοινωνία τους, η πολιτικός που διαγωνίζεται στο show, δεν πρόλαβε να φρενάρει ότι το όχημα που προπορεύονταν φρέναρε απότομα, με συνέπεια να τρακάρει. Ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος μπερδεύτηκε όταν μια πλαστική σακούλα που την παρέσυρε ο άνεμος βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του και ακινητοποίησε το όχημά του από τον φόβο ότι επρόκειτο για αδέσποτο ζώο.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη