Snik: «Μπορεί να μην έχω τελειώσει το Λύκειο, αλλά έχω βγάλει το σχολείο του δρόμου»
12:45 - 14/11/2019
Συνέντευξη στη Lifo παραχώρησε ο ράπερ Snik και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το σχολείο που δεν τελείωσε, αλλά και στην προσωπική του
The post Snik: «Μπορεί να μην έχω τελειώσει το Λύκειο, αλλά έχω βγάλει το σχολείο του δρόμου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Snik: Δεν έχω τελειώσει λύκειο αλλά το σχολείο του δρόμου
Όλα όσα είπε ο γνωστός ράπερ για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τα παιδικά του χρόνια, τη μουσική και τα χρόνια στο Λονδίνο.
Διαβάστε το στο Σνικ: Δεν έχω τελειώσει το λύκειο αλλά είμαι διαβασμένος - Έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου
ΕΛΛAΔΑ
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στη Lifo ο Snik, ο ράπερ που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστός κυρίως λόγω της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Ο Snik μίλησε για την παιδική του ηλικία, την επαγγελματική του πορεία αλλά και την προσωπική του ζωή. Χωρίς να κατονομάσει τη σύντροφό του, αρκέστηκε να πει ότι περνάει καλά, ενώ αναφορικά σε κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει μεγαλώσει σε μια πλούσια οικογένεια, τα διαψεύδει κατηγορηματικά.
«Υπάρχουν σχόλια που λένε ότι ήμουν παιδί πλουσίων, αλλά δεν ισχύει, μακάρι να είχα πλούσιους γονείς. Ο πατέρας μου ήταν οδηγός. Αν ήμουν πλούσιος, δεν ξέρω πού θα είχα καταλήξει, αν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα, αν θα ήμουν αυτ
Διαβάστε το στο topontiki.grSnik: "Δεν έχω τελειώσει το λύκειο, έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου"
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη Lifo ο Snik. O γνωστός ράπερ που τον τελευταίο καιρό έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του εξαιτίας της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε πώς δεν έχει τελειώσει το
Διαβάστε το στο madata.grΣνικ: Δεν έχω τελειώσει το λύκειο, είμαι διαβασμένος, έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη Lifo ο Snik. O γνωστός ράπερ που τον τελευταίο καιρό έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του εξαιτίας της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο, μίλησε για τα χρόνια που πήγε στο Λονδίνο για να βγάλει […]
The post Σνικ: Δεν έχω τελειώσει το λύκειο, είμαι διαβασμένος, έχω τελειώσει το σχολείο του δρόμου appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr