Α.Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές» (βίντεο)
10:11 - 21/10/2020
Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, αναμένεται σήμερα το βράδυ να βρεθεί καλεσμένος του Τάκη Χατζή, και μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει αν… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές.
Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος απάντησε σε όλα!
«Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το «Είσαι το ταίρι μου». Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στο βραδινό talk show του ALPHA.
Όσον αφορά τις κριτικές που και τότε δέχθηκε, ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως «Πάντα δέχομαι. Άλλες έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύρ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές
Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντάει σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι κι από τις δύο πλευρές
Ο ευρωβουλευτής δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι κι από τις δύο πλευρές
Ο Αλέξης Γεωργούλης, του οποίου το όνομα τις προηγούμενες...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠοια Ευρωβουλή; Ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημερώνει ότι δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές!
Στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, στον ALPHA, βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όσα του καταλογίζουν κατά περιόδους. «Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το Είσαι το ταίρι μου. Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα»,...
The post Ποια Ευρωβουλή; Ο Αλέξης Γεωργούλης μας ενημερώνει ότι δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει στον Χατζή: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές»
Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή και την εκπομπή «DIRECT» στον Alpha.
The post Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει στον Χατζή: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές
Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Αλήθεια, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές; Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος […]
Το άρθρο Αλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑλέξης Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές» (video)
Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής απόψε θα βρεθεί απέναντι στον Τάκη Χατζή και στην εκπομπή «Direct» και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΑλέξης Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι κι από τις δύο πλευρές» (vid)
Lamianow.gr
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι κι από τις δύο πλευρές» (vid)
Για όλους και για όλα πρόκειται να μιλήσει ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος θα είναι καλεσμένος στον Alpha. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός πρόκειται να μιλήσει σε αυτή, για όλους και για όλα. Η εκπομπή Happy day με αφορμή την παρουσία του, στην συγκεκριμένη εκπομπή έδωσε μια μικρή πρώτη γεύση, από […]
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι κι από τις δύο πλευρές» (vid)
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.grΑλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές
Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Αλήθεια, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές; Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠάμε για τρέλες στις Βρυξέλλες! – Ο Αλ. Γεωργούλης απαντά αν… ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές
Ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, αναμένεται σήμερα το βράδυ να βρεθεί καλεσμένος του Τάκη Χατζή, και μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει αν… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές. Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος απάντησε σε όλα! «Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το «Είσαι το ταίρι μου». Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στο βραδινό talk show του ALPHA. Όσον αφορά τις κριτικές που και τότε δέχθηκε, ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως «Πάντα δέχομαι. Άλλες έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύρ
Διαβάστε το στο spoilersΓεωργούλης: "Δεν το ψήνω το ψάρι από τις δυο πλευρές"
Τον κατηγόρησαν ότι κοιμήθηκε με έναν κύριο για να πάρει τον ρόλο στο "Είσαι το ταίρι μου"
Διαβάστε το στο ekriti.grΕυρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δύο πλευρές»
Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλης: «Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δύο πλευρές» O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, θα βρεθεί, το βράδυ της Τετάρτης, απέναντι από τον Τάκη Χατζή, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr