Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη : Αν. Μεσόγειος, Βαρώσια και τουρκικές προκλήσεις στο «τραπέζι»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
LIVE oι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Αναστασιάδη- Αλ Σίσι με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις
Μετά την τριμερή στη Λευκωσία
Το άρθρο LIVE oι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Αναστασιάδη- Αλ Σίσι με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυνάντηση Μητσοτάκη με Αναστασιάδη για την τουρκική προκλητικότητα
Συνάντηση Μητσοτάκη με Αναστασιάδη για την τουρκική προκλητικότητα
Wed, 21/10/2020 - 12:12
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΣυνάντηση Μητσοτάκη – Σίσι: Κοινές διαπιστώσεις και σύμπνοια απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η υπογραφή και κύρωση της ιστορικής συμφωνίας για την οριοθέτηση της ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο των εργασιών της 8ης Συνόδου Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου.
Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη – Σίσι: Κοινές διαπιστώσεις και σύμπνοια απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr