Ο Νίκος Κοκλώνης «αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα

09:33 - 22/10/2020

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, το πρωί της Πέμπτης, στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Ο παρουσιαστής του […] The post Ο Νίκος Κοκλώνης «αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Κοκλώνης «αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα

Μίλησε για την πρώην συνεργάτιδα, και σχολίασε την συμπεριφορά της.

Διαβάστε το στο

Νίκος Κοκλώνης: «Αδειάζει» τη Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από το J2US (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή "Happy Day" μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην πρώην συνεργάτιδά του, Βίκυ Κάβουρα και την αποχώρησή της από το J2US. Σε αντίθεση με όσα είχε υποστηρίξει η ίδια, η οποία σε story της τόνισε ότι δεν θα επέλεξε μόνη της να μείνει χωρίς δουλειά, ο παρουσιαστής απαντά: «Φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media. Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση. Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τρα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Νίκος Κοκλώνης αδειάζει τη Βίκυ Κάβουρα – Εντάξει τώρα, όλοι έχουμε νεύρα

Στην κάμερα του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμένο μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, αναφορικά με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από το J2US, ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν να κόβεται το «Joker», το νέο τηλεπαιχνίδι του Open σε παραγωγή της Barkingwell Media. «Φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media. Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση. Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τραγούδι. Αλλά σε κάθε act θα ήταν τουλάχιστον... &g

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο