Η Α.Ψυχράμη εξομολογείται: «Παθαίνω κρίσεις γιατί σε μια ληστεία σε τράπεζα μου είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο»

10:44 - 23/10/2020

Μια δυσάρεστη εμπειρία της μοιράστηκε η τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη σημείωσε για πρώτη φορά πως την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. «Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου» , ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο». Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως «τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις