#Μοσχάτο

Διακοπή ρεύματος σε Πειραιά, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Μοσχάτο και Νέα Σμύρνη

eretikos.gr
Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (23/4) σε ορισμένες περιοχές του λεκανοπεδίου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στον Πειραιά, την Καλλιθέα, το Παλαιό Φάληρο, το Μοσχάτο και τη Νέα Σμύρνη. Υπογραμμίζεται ότι δεν πρόκειται περί γενικευμένου black out στις προαναφερθείσες περιοχές, αλλά σε τμήματα αυτών. Περισσότερα σε λίγο… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 23/04/2024

Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση

Newsit
Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς για ακόμη μια μέρα Κηφισός, Αττική Οδός, Κηφισιάς, Ποσειδώνος και η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου βρίσκονται στο κόκκινο. Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν σταματημένα στην άνοδο από τo Μοσχάτο μέχρι τη Λυκόβρυση και στην κάθοδο η κίνηση γίνεται με δυσκολία από ... Περισσότερα To άρθρο Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Για Ψαρομεζέδες στο Μοσχάτο: Εκεί που η παράδοση συναντά τη δημιουργική θαλασσινή κουζίνα

Gazzetta
Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο «Ψαρομεζέδες» και καταλάβαμε γιατί το Μοσχάτο έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.
14:00 12/04/2024

Μοσχάτο: Προειδοποίηση για βόμβα στη ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων

tovima
Συναγερμός για βόμβα σήμαναν οι Αρχές στο Μοσχάτο μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στη ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων - Οι πρώτες πληροφορίες.
16:00 02/04/2024

A1 Γυναικών: Κλείδωσε το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός - Αυτό είναι το ζευγάρι των play-out

filathlos.gr
A1 Γυναικών: Κλείδωσε το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός - Αυτό είναι το ζευγάρι των play-out 31/03/2024 Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στην Νίκη Λευκάδα, της οποίας επικράτησε με 89-54 για την 21η αγωνιστική, κλειδώνοντας με αυτό το αποτέλεσμα την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα. Σπουδαίες νίκες για Εσπερίδες Καλλιθέας και Πρωτέα Βούλας. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Νίκη Λευκάδα, με την ομάδα του Θάνου Νίκλα να επικρατεί με 89-54 για την 21η αγωνιστική. Με το αποτέλεσμα αυτό οι ερυθρόλευκοι τερμάτισαν και μαθηματικά στην πρώτη θέση της regular season και κλείδωσαν τον πλεονέκτημα, ενώ από την αντίπερα όχθη η ομάδα των Ιονίων Νήσων έπεσε στο 5-14
17:46 31/03/2024

Κυριακος Μητσοτακης: Ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία το 2003 απο το καρναβάλι του Μοσχατου

olympia.gr
Τη πρώτη μου πολιτική εμφάνιση την είχα κάνει στο καρναβάλι του Μοσχάτου το 2003 μας ενημέρωσε ο Μητσοτάκης. Κυριακος Μητσοτακης: Ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία το 2003 απο το καρναβάλι του Μοσχατου - olympia
09:28 31/03/2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση μετά την επίσκεψη στο Μοσχάτο - Οι selfies με τους πολίτες

Παραπολιτικά
Τον σταματούσαν για να μιλήσουν μαζί του και να βγάλουν φωτογραφίες
19:00 30/03/2024

Ολυμπιακός: Στο Μοσχάτο πέφτει η αυλαία

fosonline.gr
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (31/3) τη Νίκη Λευκάδας και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
18:46 30/03/2024

Κ. Μητσοτάκης: Στόχος μας να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα

blueskytv.gr
Από τον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τις εξορμήσεις του ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. «Σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουμε το 15ο Συνέδριο της παράταξής μας. Ένα συνέδριο επετειακό. Ένα συνέδριο το οποίο γίνεται με σκοπό να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. […] Κ. Μητσοτάκης: Στόχος μας να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα on BLUE SKY.
16:46 30/03/2024

Επαναστατικό φάρμακο απώλειας βάρους υπόσχεται αποτελέσματα… γυμναστηρίου

in.gr
Τι είπε ο πρωθυπουργός σε πολίτες στο Μοσχάτο για ευρωεκλογές, πρόταση δυσπιστίας και κατώτατο μισθό
16:00 30/03/2024

Mητσοτάκης από Μοσχάτο: Λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό – Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν

tilegrafimanews.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες, βρέθηκε στο Μοσχάτο, όπου μίλησε στην κεντρική πλατεία. Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν». Μιλώντας για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό το σκάφος της πατρίδας μας να παραμένει σταθερό και ασφαλές». Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο τόνισε ότι «οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές» και ότι μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη. «Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η ΝΔ εγγ
13:46 30/03/2024

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας

paraskhnio.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Μοσχάτο, συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων με σκοπό την επαφή με τους πολίτες και μίλησε στην κεντρική πλατεία. «Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η ΝΔ εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή Το άρθρο Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 30/03/2024

Η βόλτα Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και το σχόλιο για το κούρεμα Κασσελάκη

Newsbeast.gr
Περιοδεία στο Μοσχάτο κάνει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ αναμένεται να απευθύνει ομιλία σε καφέ της πόλης. Ο πρωθυπουργός, ενόψει και των ευρωεκλογών, ξεκινά κύκλο περιοδειών σε όλη την χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στην αγορά της περιοχής στο κέντρο του Μοσχάτου και συνάντησε πολίτες που είχαν βγει για τα ψώνια τους ή για έναν καφέ. Περνώντας από ένα κουρείο ο πρωθυπουργός δέχθηκε πρόσκληση να τον κουρέψουν αλλά εκείνος χαριτολογώντας είπε: «Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα; Εγώ δεν κουρεύομαι με κάμερες».
13:00 30/03/2024

«Δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες»: Η σπόντα Μητσοτάκη σε Κασσελάκη από το Μοσχάτο

Newsit
Στο Μοσχάτο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (30.3.2024) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες και έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε πολίτες του Μοσχάτου και μπαίνοντας σε ένα κουρείο, ο κουρέας προσφέρθηκε να τον κουρέψει με τον ίδιο να απαντά: «Σαν τον ... Περισσότερα To άρθρο «Δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες»: Η σπόντα Μητσοτάκη σε Κασσελάκη από το Μοσχάτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 30/03/2024

Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Άνετο πέρασμα από το Μοσχάτο για τον Ολυμπιακό - Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ στον Εύνικο

filathlos.gr
Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Άνετο πέρασμα από το Μοσχάτο για τον Ολυμπιακό - Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ στον Εύνικο 24/03/2024 Με την 20η αγωνιστική συνεχίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία οι Εσπερίδες Καλλιθέας πέρασαν από τα Γιάννενα επικρατώντας του ΠΑΣ με 78-70, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο στο Μοσχάτο απέναντι στην Ελευθερία κερδίζοντας με 73-49, ενώ σημαντική νίκη σημείωσε ο Πρωτέας Βούλας επικρατώντας στο Ιβανώφειο του Ηρακλή με 67-39. Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής η Νίκη Λευκάδας επικράτησε στην παράταση του Αθηναϊκού
17:46 24/03/2024

Ο Δήμος Λαμιέων ιδρυτικό μέλος στο «Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων»

lamianow.gr
 Ιδρυτικό μέλος του νέου δικτύου πόλεων αποτελεί ο Δήμος Λαμιέων μετά την υπογραφή της επίσημης διακήρυξης του Πρώτου Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, με διακριτικό τίτλο «Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων», που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη, κατά τη διάρκεια του 3ου FORUM ΣΠΑΥ 2024. Το Δήμο Λαμιέων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Τζουβάρας.         Όπως επισημάνθηκε ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι κομβικός στην ανάπτυξη ενός ενιαίου εθνικού μηχανισμού ολιστικής κάθετης
13:37 13/03/2024

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 14χρονης στο Μοσχάτο - Βρέθηκε και ειναι καλά στην υγεία της

ProtoThema.gr
Στην υπόθεση εμπλέκεται ενήλικο άτομο, που φαίνεται να επηρέασε την ανήλικη
02:00 21/02/2024

Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από δομή φιλοξενίας στο Μοσχάτο

Newsique.gr
Εξαφανίστηκε ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών από σπίτι φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μοσχάτο. Πρόκειται για την Κλεοπάτρα Μ., η οποία εξαφανίστηκε σήμερα, 20/2. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εξαφάνιση της, εμπλέκεται τρίτο […] Το άρθρο Χαμόγελο του Παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από δομή φιλοξενίας στο Μοσχάτο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
21:58 20/02/2024

Σχεδιάζεται ανέγερση κοινωνικών κατοικιών και σε οικόπεδα της ΔΥΠΑ στο Αγρίνιο

agrinionews.gr
Στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, σε νησιά και σε κορεσμένες τουριστικές περιοχές, η αγορά ακινήτων με τη μέθοδο της Golden Visa θα γίνει δυσκολότερη. Από την άλλη όμως, θα γίνει ευκολότερη η στέγαση για νέους (και όχι μόνο) με νέα προγράμματα απόκτησης σπιτιού. Συγκεκριμένα, θα τρέξουν προγράμματα ύψους €2,2 δισ. για την αγορά ή χτίσιμο φθηνής στέγης και για την ανακαίνιση κλειστών ακινήτων. Μιλώντας στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σκιαγράφησε ένα συνολικό σχέδιο που έχει στόχο να λύσει, σε κάποιο βαθμό, το στεγαστικό πρόβλημα και μεσώ της προσφοράς, να περιορίσει την καλπάζουσα ακρίβεια στις τιμές των ακινήτων. Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού:
18:46 09/02/2024

Χειροτονία νέου Διακόνου από τον Μητροπολίτη Παροναξίας (ΦΩΤΟ)

vimaorthodoxias.gr
Το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 ο Μητροπολίτης Παροναξίας μετέβη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου, όπου κατ’ έτος την πρώτη Κυριακή μετά την μνήμη του Αγίου Αρσενίου πανηγυρίζεται ο Όσιος από τους εν Αθήναις Παρίους και τον ομώνυμο Σύλλογό τους. Ευθύς αμέσως χοροστάτησε στον Όρθρο και μετά την Δοξολογία προχείρισε σε Αναγνώστη και […]
10:09 08/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load