Τρομερές ατάκες Σλούκα για Ολυμπιακό - «Πάντα είμαι έτοιμος για το τελευταίο σουτ»
18:24 - 23/10/2020
Τρομερές ατάκες Σλούκα για Ολυμπιακό - «Πάντα είμαι έτοιμος για το τελευταίο σουτ»
23/10/2020
Μία… οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Τουρκίας.
Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ακόμη χρόνο για να φτάσουν το επιθυμητό επίπεδο, ενώ ξεκαθάρισε πως πάντα είναι έτοιμος να πάρει την τελευταία επίθεση σε κάθε ματς, καθώς έχει συνηθίσει στην πίεση όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην ιστοσελίδα «trendbasket.net»:
Για το κλίμα στον Ολυμπιακό: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαι σε ένα περιβάλλον που ήδη το γνωρίζω. Αναφορικά με την εικόνα της
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σλούκας: «Πάντα είμαι έτοιμος για την τελευταία επίθεση»
Εξαιρετικό είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξή του σε τουρκικό Μέσο
Διαβάστε το στο Σλούκας : «Είμαι πάντα έτοιμος να πάρω το τελευταίο σουτ»
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Κώστας Σλούκας που μίλησε για το ματς με την Μπάγερν, την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τον Νάντο Ντε Κολό
Διαβάστε το στο tovimaΣλούκας: «Πάντα έτοιμος για το τελευταίο σουτ»
Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη στην Τουρκία, μιλώντας τόσο για τα χρόνια του στη Φενέρμπαχτσε, όσο και για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο fosonline.gr