Σε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο χειρουργείο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θέλησε να αποκαλύψει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΣε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε o Σβαρτσενέγκερ - «Αισθάνομαι φανταστικά»
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δήλωσε χθες ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, αλλά είπε πως αισθάνεται «φανταστικά».
Διαβάστε το στο Cnn.grΣε επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ξανά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (φωτό)
Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ δήλωσε χθες ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, αλλά είπε πως αισθάνεται «φανταστικά». «Έχω μια νέα βαλβίδα αορτής συμβατή με τη νέα μου πνευμονική βαλβίδα από την τελευταία μου χειρουργική επέμβαση. Αισθάνομαι φανταστικά και έχω ήδη περπατήσει στους δρόμους του Κλίβελαντ» έγραψε σε tweet του ο χολιγουντιανός σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο νοσοκομείο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (pic)
Τι συμβαίνει με την υγεία του Χολιγουντιανού star Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης, υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως έγραψε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους νοσοκόμους και τους γιατρούς. «Χάρη στο […]
The post Στο νοσοκομείο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (pic) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr