#Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Νέα τροπή με τη σύλληψη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Μόναχο - Στο εδώλιο για φοροδιαφυγή ο διάσημος ηθοποιός

Skai.gr
Τα πρόστιμα που αντιμετωπίζει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ - Θα μπορούσε ακόμη και να γίνει δίκη εναντίον του στο Μόναχο
20:37 18/01/2024

Γερμανία: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου

news.gr
Ο Αμερικανός σταρ δεν είχε δηλώσει ένα πολυτελές ρολόι που είχε στις αποσκευές του
23:37 17/01/2024

Bild: Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Παραπολιτικά
Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο σταρ της μεγάλης οθόνης είχε στην κατοχή του ένα πολυτελές ρολόι
19:00 17/01/2024

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ντάνι Ντε Bίτο: Τα «δίδυμα» επανενώθηκαν

Newsit
«Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά», είπε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον «αδερφό» του Ντάνι Ντε Bίτο. Στο Μπρόντγουεϊ βρέθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για να παρακολουθήσει την παράσταση του «δίδυμου» του Ντάνι Ντε Βίτο. Μετά την παράσταση με τίτλο «I Need That», ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ντάνι Ντε Bίτο: Τα «δίδυμα» επανενώθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 02/01/2024

Τρομακτικός 19χρονος κατάφερε να ξεπεράσει την επίδοση του Σβαρτζενέγκερ στο bodybuilding!

Gazzetta
Ένας 19χρονος κατέρριψε το 57ετές ρεκόρ bodybuilding του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ!
14:00 18/12/2023

Η Τζέιμι Λι Κέρτις συναντήθηκε και πάλι με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και θα ήθελε να ξαναπαίξουν σε ταινία μαζί

thebest.gr
Το 1994 η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις - Jamie Lee Curtis και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κατέπληξαν το Χόλιγουντ με την ταινία «Αληθινά ψέματα – True Lies» που είχε σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Κάμερον του «Τιτανικού».
04:00 28/10/2023

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: 40 χρόνια Αμερικανός πολίτης

matrix24.gr
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) είναι περήφανος που είναι Αμερικανός. Ο ηθοποιός γιόρτασε τα 40 χρόνια της αμερικανικής υπηκοότητάς του ανεβάζοντας στο Instagram μια συλλογή φωτογραφιών από το «ταξίδι» του ως νεαρό αγόρι στην Αυστρία μέχρι να γίνει Αμερικανός πολίτης. [...]
12:46 19/09/2023

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Παραλίγο να πεθάνει σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

onsports.gr
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτει πως επιπλοκές που προήλθαν από ανθρώπινο…
22:17 06/09/2023

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πιστεύει ότι η ταινία «The Terminator» έχει «γίνει πραγματικότητα»

tromaktiko.gr
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ λέει ότι πιστεύει ότι η ταινία «The Terminator» (Ο Εξολοθρευτής) έχει «γίνει πραγματικότητα». Σύμφωνα με τον ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, η ταινία του Τζέιμς Κάμερον, στην οποία πρωταγωνιστεί, προέβλεψε το μέλλον σχετικά με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Μιλώντας στην εκδήλωση «An Evening with Arnold Schwarzenegger» στο Λος Άντζελες […] The post Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πιστεύει ότι η ταινία «The Terminator» έχει «γίνει πραγματικότητα» appeared first on Tromaktiko.gr.
15:46 01/07/2023

Μπρους Γουίλις: Το συγκινητικό μήνυμα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για την απόσυρση του ηθοποιού

in.gr
Ο σταρ του Χόλιγουντ έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια σπάνια και εξουθενωτική νευρολογική διαταραχή.
11:00 30/05/2023

«Fubar»: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Netflix

naftemporiki.gr
«Πιστεύω ότι κάθε στάδιο της καριέρας μου ήταν συναρπαστικό», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. «Ξέρω ότι κανονικά θα… «Fubar»: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Netflix - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:24 28/05/2023

Σβαρτσενέγκερ: Η τραυματική εμπειρία της κόρης του όταν τον είδε στον «Εξολοθρευτή»

NewsBomb
Η μόλις ενός έτους Κάθριν, είδε τον μπαμπά Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, με μισό πρόσωπο στα γυρίσματα του «Εξολοθρευτή 2».
13:56 25/05/2023

Το Netflix προσέλαβε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Τι πόστο θα αναλάβει

Newsbeast.gr
Λίγο καιρό μετά την είδηση ότι το Netflix θα κάνει σειρά για τη ζωή του σταρ του Χόλυγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός έπιασε δουλειά στη συγκεκριμένη εταιρεία. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανακοινώνει πως ο ηθοποιός αναλαμβάνει τη θέση του «Chief Action Officer» (υπεύθυνου δράσης).. «Κανείς δεν γνωρίζει τη δράση όσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ», λέει ο ίδιος και προσθέτει πως «κανείς δεν αγαπάει τη δράση όσο εγώ». Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι τα καθήκοντα του Σβαρτσενέγκερ, πέρα από την υπόσχεση που έδωσε ότι θα εργάζεται όλο το 24ωρο για να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Netflix:
21:30 23/05/2023

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έπιασε δουλειά στο Netflix - H νέα του θέση

NewsBomb
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει καθήκοντα «Chief Action Officer» στο Netflix γιατί «κανείς δεν ξέρει και δεν αγαπάει την δράση όπως εκείνος».Περισσότερα...
15:14 23/05/2023

Netflix: Πρεμιέρα για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

tromaktiko.gr
Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix από τις 22 έως 28 Μαΐου 2023. H πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμωδία δράσης, FUBAR υποδυόμενος έναν πράκτορα της CIA. Επίσης, το Mother’s Day και το Tin & Tina είναι δύο νέες ταινίες που αξίζουν την προσοχή […] The post Netflix: Πρεμιέρα για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ appeared first on Tromaktiko.gr.
11:58 22/05/2023

Αντιδράσεις στο Twitter για τον «υποκριτή» Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – Τον κατηγόρησαν ότι πετάει με ιδιωτικό τζετ

monopoli.gr
Ένα tweet του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να κάθεται σε ένα κάθισμα της Α’ θέσης σε εμπορική πτήση για μια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή προκάλεσε θύελλα επικριτικών σχολίων καθώς πολλοί βιάστηκαν να υποθέσουν ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε ιδιωτικό τζετ.
20:02 18/05/2023

Παντελής Τουτουντζής για Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Δεν είναι τόσο ψηλός όσο πίστευα»

okmag.gr
Στις Κάννες βρίσκεται ο Παντελής Τουτουντζής. Ο celebrity make uo artist έχει ταξιδέψει στην Κρουαζέτ μαζί με τη Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή τη συνεργασία της με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Το βράδυ της Τετάρτης η Δούκισσα έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals με […] The post Παντελής Τουτουντζής για Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Δεν είναι τόσο ψηλός όσο πίστευα» appeared first on OK! Magazine.
12:54 18/05/2023

Άσχημα νέα για τους φαν – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει τελειώσει με τον «Εξολοθρευτή»

tromaktiko.gr
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν αγαπά ιδιαίτερα τα πρόσφατα σίκουελ του «Terminator». O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τα σίκουελ του Εξολοθρευτή, Genisys και Dark Fate, λέγοντας ότι «δεν ήταν καλογραμμένα». Ο Χολιγουντιανός σταρ ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις ταινίες Terminator, εκτός από το Terminator Salvation του 2009, είπε στο The Hollywood […] The post Άσχημα νέα για τους φαν – Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει τελειώσει με τον «Εξολοθρευτή» appeared first on Tromaktiko.gr.
11:56 17/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load