GNTM: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας και η αντίδραση της συζύγου του

14:25 - 24/10/2020

Τι δήλωσε στην κάμερα ο κριτής του GNTM

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Οι ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας και η αντίδραση της συζύγου του

Τι δήλωσε στην κάμερα ο κριτής του GNTM

Διαβάστε το στο onsports.gr

Οι ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας και η αντίδραση της συζύγου του

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε ο Γιώργος Καράβας και αποκάλυψε πως δέχεται γυμνές φωτογραφίες στα social media. Πώς αντιδρά η σύζυγός του, Ραφαέλα: «Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, δεν θα σου πω ψέματα! Η Ραφαέλα, τις ξέρει τις βλέπει και η ίδια…» Στον καναπέ της εκπομπής Dot. βρέθηκε ο Γιώργος Λασκαρίδης, το πρωί του Σαββάτου και ξεκαθάρισε γιατί δεν θα τον βλέπουμε εκεί να μαγειρεύει. «Είπα αυτή την φορά να έρθω να τα πούμε. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ήθελα πολύ να είμαι στην ομάδα σας, να είμαστε μία ομάδα… Όμως, έχω ένα συμβόλαιο με την παραγωγή από το star και δεν με άφησαν να έρθω, μου απαγόρευσαν να έρθω να μαγειρέψω στην εκπομπή και στο κανάλι. Δεν με ενδιέφερε να είμα

Διαβάστε το στο spoilers

Οι ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται ο Γιώργος Καράβας και η αντίδραση της συζύγου του

Τι δήλωσε ο ίδιος;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal