#Γιώργος Καράβας

Γιώργος Καράβας: Το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της Ραφαέλας Ψαρρού – “Μου δίνει δύναμη και πίστη”

instyle.gr
Ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης μοιράστηκε ο Γιώργος Καράβας προς την αγαπημένη του σύζυγο Ραφαέλα Ψαρρού, με αφορμή τα γενέθλιά της. Οι δυο τους, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα και δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο πρώην κριτής του GNTM και η σύζυγός του, ήδη μετράνε περίπου 12 χρόνια έγγαμου βίου, από τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. […] The post Γιώργος Καράβας: Το μήνυμα αγάπης για τα γενέθλια της Ραφαέλας Ψαρρού – “Μου δίνει δύναμη και πίστη” appeared first on InStyle.
23:46 25/02/2024

Γιώργος Καράβας για Survivor: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε τέτοιου είδους πρότζεκτ»

zappit.gr
Για το τηλεοπτικό του μέλλον απάντησε ο Γιώργος Καράβας, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, τόνισε πως σε […] The post Γιώργος Καράβας για Survivor: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε τέτοιου είδους πρότζεκτ» appeared first on Zappit.
09:00 17/01/2024

Γιώργος Καράβας: Για ορειβασία με τον γιο του, Φίλιππο στον Όλυμπο – Βίντεο

tlife.gr
O=Ο Γιώργος Καράβας εκτός από ένας άψογος επαγγελματίας είναι και ένας εξαιρετικός πατέρας, για αυτό φροντίζει To άρθρο Γιώργος Καράβας: Για ορειβασία με τον γιο του, Φίλιππο στον Όλυμπο – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 30/12/2023

Γιώργος Καράβας: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο στη ντουζιέρα – «Τι πάει να πει ναρκισσισμός;»

tlife.gr
Ο Γιώργος Καράβας έκανε… ρεβεγιόν στην εκπομπή «Breakfast@Star»! Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM To άρθρο Γιώργος Καράβας: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο στη ντουζιέρα – «Τι πάει να πει ναρκισσισμός;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 27/12/2023

Ο Γιώργος Καράβας απαντά για το βίντεο που ανάρτησε την ώρα που έκανε ντους

zappit.gr
Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στο Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων απάντησε για το βίντεο μέσα από το […] The post Ο Γιώργος Καράβας απαντά για το βίντεο που ανάρτησε την ώρα που έκανε ντους appeared first on Zappit.
13:00 27/12/2023

Ραφαέλα Ψαρρού: Oι γραμμωμένοι κοιλιακοί και η προπόνηση με τον Καράβα

NewsBomb
Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καράβας έχει βάλει το τρέξιμο στη ζωή του και έχει μυήσει και τη σύζυγο και…Περισσότερα...
23:00 17/12/2023

Οι κοιλιακοί της Ραφαέλας Ψαρρού είναι εντυπωσιακοί και ο Γιώργος Καράβας είναι ο υπαίτιος

queen.gr
Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καράβας έχει βάλει το τρέξιμο στη ζωή του και έχει μυήσει και τη σύζυγο και τα παιδιά του στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Περισσότερα...
22:09 17/12/2023

Μαρία Μπακοδήμου για το γυμνό βίντεο του Γιώργου Καράβα: «Δείχνει έναν ναρκισσισμό και μία ωραιοπάθεια»

zappit.gr
Ο Γιώργος Καράβας ανέβασε μέσα στην εβδομάδα ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η Μαρία […] The post Μαρία Μπακοδήμου για το γυμνό βίντεο του Γιώργου Καράβα: «Δείχνει έναν ναρκισσισμό και μία ωραιοπάθεια» appeared first on Zappit.
13:00 16/12/2023

Γιώργος Καράβας: «Κόλασε» το Instagram με το γυμνό βίντεο στο ντους

zappit.gr
Έναν διαφορετικό τρόπο για να πει… καλημέρα βρήκε ο Γιώργος Καράβας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το […] The post Γιώργος Καράβας: «Κόλασε» το Instagram με το γυμνό βίντεο στο ντους appeared first on Zappit.
22:00 13/12/2023

Γιώργος Καράβας: Το βίντεο από το μπάνιο του την ώρα που κάνει ντους

tlife.gr
Ο Γιώργος Καράβας από την ημέρα που μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, To άρθρο Γιώργος Καράβας: Το βίντεο από το μπάνιο του την ώρα που κάνει ντους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:10 13/12/2023

Γυμνός ο Γιώργος Καράβας σε βίντεο που κάνει ντουζ, προκαλεί αλαλαγμούς – «Έτσι μου έρχεται να πάω να πλακώσω στα χαστούκια τον δικό μου»

Newsbeast.gr
Θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες στο χώρο της μόδας, ενώ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του coach στο GNTM και σε επόμενο κύκλο μάλιστα είχε και τη θέση του κριτή. Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας από τους πιο σέξι άνδρες και μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ αρκεί για να… πείσει. Το γυμνό του… πάει πολύ και το καλογυμνασμένο του σώμα είναι χάρμα οφθαλμών. Πότε δε, ποζάροντας μόνο με μια πετσέτα, πότε ανεβάζοντας – όπως σήμερα – βίντεο να κάνει μπάνιο στο ντουζ, ξέρει όχι μόνο να παίρνει τα likes, αλλά και τα αποθεωτικά σχόλια του γυναικείου πληθυσμού. Όπερ και εγένετο και αυτή τη φορά, με τις διαδικτυακές φίλες του να… σκανδα
17:00 12/12/2023

Γιώργος Καράβας: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει τους «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ

govastileto.gr
Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μουσείο Ακρόπολης για το πάρτι της Vogue greece x Armani. Το γνωστό μοντέλο που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και μίλησε για τη φετινή του εμπειρία στο Madwalk αλλά και τις σχέσεις τους με τη Βίκυ Καγιά. […]
20:00 22/11/2023

Γιώργος Καράβας: Έτρεξε στον μαραθώνιο – Η συγκίνηση στην υποδοχή από τα παιδιά του

okmag.gr
Ο Γιώργος Καράβας που γνωρίσαμε από το GNTM ως coach του reality μοντέλων, ήταν ένας από τους πολλούς Έλληνες που σήμερα (12/11) έτρεξε στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας. Μάλιστα κατάφερε να τερματίσει, με τα παιδιά του να τον υποδέχονται στο Καλλιμάρμαρο και εκείνον να συγκινείται. Η ανάρτηση που έκανε από τον Μαραθώνιο Ο Γιώργος Καράβας […] The post Γιώργος Καράβας: Έτρεξε στον μαραθώνιο – Η συγκίνηση στην υποδοχή από τα παιδιά του appeared first on OK! Magazine.
19:58 12/11/2023

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «H Βίκυ Καγιά με έχει κάνει block-Είναι αστείο»

queen.gr
Στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλια του ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Περισσότερα...
21:09 21/10/2023

Γιώργος Καράβας: Γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του αγκαλιά με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Γιώργος Καράβας φέτος έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και παράλληλα διατηρεί πιο χαμηλό To άρθρο Γιώργος Καράβας: Γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του αγκαλιά με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 21/10/2023

Γιώργος Καράβας: «Πιστεύω στον εαυτό μου, μπορώ να στηρίξω την κεντρική παρουσίαση ενός show»

zappit.gr
Για τη δήλωσή του στο Night Out, σχετικά με την παρουσίαση, που είχε προκαλέσει χαμό στις τηλεοπτικές εκπομπές, μίλησε ο […] The post Γιώργος Καράβας: «Πιστεύω στον εαυτό μου, μπορώ να στηρίξω την κεντρική παρουσίαση ενός show» appeared first on Zappit.
11:00 21/10/2023

Γιώργος Καράβας & Ραφαέλα Ψαρρού «διδάσκουν» tennis για ερωτευμένους και κερδίζουν match point

queen.gr
O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού θα γιορτάζουν σύντομα 11 χρόνια γάμου και παραμένουν full in love. Το νέο χόμπι του ζευγαριού και οι #couplegoals φωτογραφίες.Περισσότερα...
00:09 15/10/2023

Γιώργος Καράβας: «Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης στο GNTM. Δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ενώ ρωτήθηκε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αν δέχτηκε bullying στο reality μόδας. «Εγώ πήγα στο GNTM στον τρίτο κύκλο. Όταν πήγα εγώ η Ηλιάνα […]
15:00 30/09/2023

Γιώργος Καράβας: «Θα ήθελα να κάνω ένα ψυχαγωγικό σόου σε βραδινή ζώνη»

okmag.gr
Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε τόσο για το GNTM όσο και για το τι θα ήθελε να κάνει ο ίδιος τηλεοπτικά. Για το GNTM που ρωτήθηκε απάντησε ότι: «Θα ξαναγυρνούσα στο GNTM, είναι ένα project που αγαπάω πάρα πολύ, τους ανθρώπους του GNTM τους εκτιμώ είναι φίλοι μου. […] The post Γιώργος Καράβας: «Θα ήθελα να κάνω ένα ψυχαγωγικό σόου σε βραδινή ζώνη» appeared first on OK! Magazine.
13:58 30/09/2023

Ο Γιώργος Καράβας για τη δήλωση που συζητήθηκε: «Είπα ότι πιστεύω στον εαυτό μου κι όχι ότι είμαι ο καλύτερος»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Δύο στις 10», το πρωί του Σαββάτου όπου κι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Ο πρώην κριτής του GNTM και μοντέλο αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγους μήνες και είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην εκπομπή Night […]
16:00 02/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load