Τάσος Χαλκιάς: «Έγραφαν ότι γκομενίζω εδώ κι εκεί, ότι είχα σχέση με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ»
17:18 - 24/10/2020
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Ο […]
The post Τάσος Χαλκιάς: «Έγραφαν ότι γκομενίζω εδώ κι εκεί, ότι είχα σχέση με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Χαλκιάς: Έγραφαν ότι γκομενίζω εδώ κι εκεί, ότι είχα σχέση με την…
Στην κάμερα του Alpha μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον εκνεύριζαν. «Όταν έγινα ευρέως γνωστός από την τηλεόραση δεν το αντιμετώπισα πολλές φορές καλά. Άρχισαν κάτι ντράβαλα του τύπου γκομενίζει εκεί, γκομενιλίκια εκεί, δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω, εκνευριζόμουν πολύ. Μου χρέωναν γκομενιλίκια, μέχρι και την Ελένη Μαβίλη μου χρέωσαν. Υπήρξαν φήμες ότι είχα σχέση και με κάνα δυο συναδέλφισσες που ήρθαν γκεστ σταρ στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ. Και με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ γράψανε ότι είχαμε σχέση. Η γυναίκα μου δεν ζήλεψε ποτέ, αδιαφορούσε γι’ αυτά τα πράγματα. Ο όρος ζήλεια δεν υπάρχει για εκείνη», δήλωσε ο ηθοποιός. Πληροφορίες από nas
Διαβάστε το στο spoilers