Τα μυστικά για να ψήσεις τα πιο επικά παϊδάκια
17:39 - 24/10/2020
«Για να απολαύσεις παϊδάκι», λέει ο Γιάννης Αντωνίου, ιδιοκτήτης και ψήστης της κορυφαίας ταβέρνας στην Αράχοβα, της Παναγιώτας, «πρέπει να είναι καλό το αρνάκι. Να έχει καλή διατροφή και να έχει μεγαλώσει σε μέρος κοντά στη θάλασσα. Να μην έχει πιει όμως θαλασσινό νερό, γιατί τότε το κρέας του σκληραίνει. Για να διασφαλίσει ένας καταναλωτής […]
The post Τα μυστικά για να ψήσεις τα πιο επικά παϊδάκια appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr