Χατζηγιοβάνης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη - Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα»

00:00 - 25/10/2020

Οι δηλώσεις του Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος μίλησε όντας συναισθηματικά φορτισμένος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού.Ζητώντας συγνώμη για την επίδοσή του στον αγώνα, ζήτησε δημοσίων ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να βελτιωθεί για να βοηθήσει την ομάδα του. «Εγώ σαν Τάσος θα μπορούσα να παίξω και άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσει για την ομάδα. Είναι άλλοι παίκτες που μπορεί να μην έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν είναι συνολικό το πρόβλημα. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό. Έδωσα και την ψυχή μου για 95 λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θέλαμε τη νίκη. Η αιτία του προβλήματος είναι η αποτελε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά