Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θετική στον κορονοϊό
10:03 - 26/10/2020
Θετική στον COVID-19 είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας. […]
The post Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θετική στον κορονοϊό appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνεργάτιδα του «Πάμε Δανάη» είναι θετική στον κορωνοϊό
«Τα παιδιά μου είναι αρνητικά, αλλά εγώ θετική» αποκάλυψε η ίδια μέσω skype στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA
Διαβάστε το στο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι θετική στον κοροναϊό
«Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή».
Διαβάστε το στο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό – Ποια είναι τα συμπτώματά της;
Μετά από αρκετές μέρες καραντίνας η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βγήκε και σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα σε ζωντανή σύνδεση και αποκάλυψε ότι είναι τελικά θετική στον κορονοϊό! ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό – Ποια είναι τα συμπτώματά της; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό
Η Ελιάνα Χρυσικόπουλου μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλιάνα Χρυσικοπούλου : «Τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ θετική στον κοροναϊό»
Θετική στον κοροναϊό είναι η Ελιάνα Χρυσικόπουλου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», το πρωί της Δευτέρας.
Διαβάστε το στο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό
Η Ελιάνα Χρυσικόπουλου μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοίο.
«Να σας ενημερώσω...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό
Θετική στον κορωνοϊό είναι η Ελιάνα Χρυσικόπουλου όπως είπε η ίδια μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, το πρωί της Δευτέρας.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλιάνα Χρυσικοπούλου: “Είμαι θετική στον κορονοϊό” (βίντεο)
Μετά από αρκετές μέρες καραντίνας η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βγήκε και σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα
To άρθρο Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Είμαι θετική στον κορονοϊό” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλιάνα Χρυσικοπούλου: «Είμαι θετική στον κορονοϊό»
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου το ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο queen.grΕλιάνα Χρυσικοπούλου: «Είμαι θετική στον κορονοϊό»
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου το ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο astrology.grΗ Ελιάνα Χρυσικόπουλου αποκάλυψε πως είνα θετική στον κοροναϊό
«Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα», είπε η Ελιάνα Χρυσικόπουλου
Διαβάστε το στο vita.grΠαράγοντας της Πόρτο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!
Παράγοντας της Πόρτο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!
26/10/2020
H Πόρτο θα φιλοξενήσει αύριο στο «Ντραγκάο» τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι παράγοντας της διοίκησης του πορτογαλικού συλλόγου βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ο Ρεϊνάλντο Τέλες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με την κατάσταση της υγείας του να είναι αρκετά δύσκολη, τόσο λόγω της ηλικίας του, καθώς είναι 70 χρονών, όσο και προβλημάτων με την καρδιά του.
Διαβάστε το στο filathlos.grΟ Μπα και ο Σουντανί έχουν κορονοϊό!
Ο Μπα και ο Σουντανί έχουν κορονοϊό!
26/10/2020
Το γεγονός ότι ο Ουσεϊνού Μπα και ο Χιλάλ Σουντανί είναι θετικοί στον κορονοϊό αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο.
«Ο Μπρούμα είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει. Οι λόγοι για τους οποίους οι Μπα και Σουντανί έμειναν στην Αθήνα ήταν λόγω κορονοϊού. Εδώ και δύο μέρες είναι θετικοί στο τεστ που έκαναν και για αυτό έμειναν πίσω», ανέφερε.
Διαβάστε το στο filathlos.grΕλιάνα Χρυσικοπούλου: Είμαι θετική στον κορονοϊό
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα συμπτώματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα παιδιά στο σπίτι στη διάρκεια της καραντίνας.Η Ελιάνα Χρισικοπούλου, η οποία απουσιάζει εδώ και μερικές ημέρες από τα τηλεοπτικά καθήκοντά της όταν ανακαλύφθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, αποκάλυψε σήμερα ότι στο τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική. Ευτυχώς, όπως είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την οποία συνεργάζεται, οι δύο κόρες της βγήκαν αρνητικές στο τεστ, όμως το γεγονός δεν καθησυχάζει την ανησυχία της ότι κινδυνεύουν να κολλήσουν από την ίδια.
Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, η δημοσιογράφος εξήγησε πως μέχρι στιγμής έχ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr