Ηράκλειο: Νεκρή η 90χρονη - Στη ΜΕΘ ο γιος της που την μαχαίρωσε
19:39 - 26/10/2020
Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο. Δεν άντεξε η 90χρονη τις 15 μαχαιριές.Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε άγρια την μητέρα και την δίδυμη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους σε συνοικία του Ηρακλείου.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, και ενώ είχε μεταφερθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, δεν άντεξε στα βαρύτατα τραύματα της, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Cretalive, ο διοικητής του Βενιζελείου. κ. Κώστας Τερζάκης.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο δράστης της τραγικής επίθεσης που φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό και μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε, έχει εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η κόρη της οικογένειας νοσηλεύεται στην χειρου
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr