Άνιστον: «Ρώτησα τον Μπραντ αν με απάτησε με τη Τζόλι και το αρνήθηκε. Επέλεξα να πιστέψω τον άντρα μου»

19:49 - 26/10/2020

ΚΟΣΜΟΣ  H Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν με μία φαντασμαγορική τελετή στο Μαλιμπού και, παρά το γεγονός ότι έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισαν λίγα χρόνια μετα, ολοκληρώνοντας τη σχέση τους με ένα πολύκροτο διαζύγιο στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως υπήρξε και τρίτο πρόσωπο. Η είδηση αυτού του διάσημου χωρισμού, όπως όλοι πλέον ξέρουν, «έσκασε» λίγο μόλις καιρό μετά τη γνωριμία του Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» και τότε όλα τα αμερικανικά ταμπλοίντ έκαναν λόγο για ένα φλογερό, παράνομο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Τότε η Τζένιφερ Άνιστον είχε επιλέξει να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μη σχ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άνιστον: «Ρώτησα τον Μπραντ αν με απάτησε με τη Τζόλι και το αρνήθηκε. Επέλεξα να πιστέψω τον άντρα μου»

H Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν με μία φαντασμαγορική τελετή στο Μαλιμπού και, παρά το γεγονός ότι έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, χώρισαν λίγα χρόνια μετα, ολοκληρώνοντας τη σχέση τους με ένα πολύκροτο διαζύγιο στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως υπήρξε και τρίτο πρόσωπο. The post Άνιστον: «Ρώτησα τον Μπραντ αν με απάτησε με τη Τζόλι και το αρνήθηκε. Επέλεξα να πιστέψω τον άντρα μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)