#Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ: Τα παρατάει στη διαμάχη με την Τζολί – Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια των παιδιών τους

empisteutiko.gr
  Μια από τις διασημότερες δικαστικές διαμάχες του Χόλιγουντ φαίνεται να φτάνει στο τέλος της – Θρίαμβος της Τζολί και στη δίκη για το οινοποιείο Miraval Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως σκοπεύει να δώσει τέλος στην πολυετή δικαστική του διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί, μετά το διαζύγιό τους. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail, παραιτείται του αιτήματός του να […] The post Μπραντ Πιτ: Τα παρατάει στη διαμάχη με την Τζολί – Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια των παιδιών τους appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 29/03/2024

Η Αντζελίνα Τζολί κέρδισε τη δικαστική διαμάχη κατά του Μπράντ Πιτ για το οινοποιείο Miraval

thebest.gr
Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί λέει ότι η ηθοποιός πέτυχε πρόσφατα μια σειρά από δικαστικές νίκες κατά του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ για το Chateau Miraval, το οινοποιείο που αγόρασαν το 2008.
04:00 23/03/2024

Η Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας στα φετινά Όσκαρ

thebest.gr
Η 48χρονη Αμερικανίδα σούπερ σταρ του κινηματογράφου Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν βρέθηκε στην 96η τελετή των βραβείων Όσκαρ που έγινε την Κυριακή 10/3/2024 το βράδυ, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, σχεδίασε ένα υπέροχο φόρεμα για το κόκκινο χαλί των βραβείων.
06:00 14/03/2024

Σίντνεϊ Σουίνι για Αντζελίνα Τζολί: Είναι ένα είδωλο του στυλ

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός σχολίασε την επιλογή της να βάλει το ίδιο φόρεμα που είχε επιλέξει η σταρ το 2004
23:00 13/03/2024

Ξανά στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

paraskhnio.gr
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, ύστερα από το διαζύγιο που πήραν το 2019, δεν έχουν λύσει πολλές από τις διαφορές τους. Εκτός από την επιμέλεια των παιδιών τους και τη σχέση του ηθοποιού μαζί τους, ανοιχτή είναι η υπόθεση με το γαλλικό οινοποιείο τους. Σύμφωνα με το Fox News, Πιτ και Τζολί επιστρέφουν στο δικαστήριο αυτή Το άρθρο Ξανά στα δικαστήρια Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 13/03/2024

Ανατροπή! Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε μάχη για το château που είχε με την Τζολί

thebest.gr
O Μπραντ Πιτ πήρε πίσω τον έλεγχο του γαλλικού αμπελώνα που κατείχε μαζί με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, στην τελευταία ανατροπή του λεγόμενου «πολέμου των ροζέ».
01:00 06/02/2024

Νέες αποκαλύψεις για την Αντζελίνα Τζολί: Η παράλυση, ένα πολύκροτο διαζύγιο και ο «προστάτης» αδελφός της

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Ο μεγαλύτερος αδελφός της Αντζελίνα Τζολί, (Angelina Jolie), Τζέιμς Χέιβεν (James Haven), έκανε μία σπάνια αναφορά για την σχέση του με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τα παιδιά της σε μια νέα του συνέντευξη. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του podcast «90who10» και παραδέχτηκε ότι ήταν καθήκον του να «προστατεύσει» τα έξι παιδιά […] Το άρθρο Νέες αποκαλύψεις για την Αντζελίνα Τζολί: Η παράλυση, ένα πολύκροτο διαζύγιο και ο «προστάτης» αδελφός της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 05/01/2024

Αντζελίνα Τζολί: Σε σχέση με ράπερ; – Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες

in.gr
Όπως όλα δείχνουν η Αντζελίνα Τζολί έκανε ένα νέο βήμα στην προσωπική της ζωή.
10:00 31/12/2023

Λιάνα Αμούτζα: Θλίψη για την Ελληνίδα "Αντζελίνα Τζολί" - Ήταν σε κόμμα για 9 μήνες μετά από ανακοπή καρδιάς

thetoc.gr
Όπως αποκάλυψε ο αδελφός της Λιάνας Αμούτζα, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να έρθει, ενώ επί εννέα μήνες ήταν σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη
17:09 29/12/2023

«Maleficent 3»: Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στο ρόλο της κακιάς μάγισσας 

in.gr
Άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική
15:00 06/12/2023

Η πρώτη εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το «παγκόσμιας κλάσης μ@@@» στον Μπραντ Πιτ

in.gr
Η Αντζελίνα Τζολί απαθανατίστηκε ευδιάθετη ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο στο Μιλάνο. Τι αναφέρει η πλευρά του Μπραντ Πιτ για τη λαμπερή ηθοποιό και τη σχέση με τα υθιοθετημένα παιδιά τους.
08:00 29/11/2023

Αντζελίνα Τζολί: Στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία Κάλλας»

okmag.gr
Η σταρ, Αντζελίνα Τζολί υποδύεται τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, στη νέα κινηματογραφική παραγωγή Μaria. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν από το Παρίσι και συνεχίστηκαν στη χώρα μας. Επόμενος σταθμός ήταν η Βουδαπέστη και σύντομα θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για να συμπληρώσουν τις 8 εβδομάδες του προγραμματισμού τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την διάσημη […] The post Αντζελίνα Τζολί: Στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της ταινίας «Μαρία Κάλλας» appeared first on OK! Magazine.
18:58 10/11/2023

Ο Ισραηλινός πρόεδρος επέκρινε την Αντζελίνα Τζολί: Δεν έχει πάει ποτέ στη Γάζα – Εκεί δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση

Newsbeast.gr
Ο Ισραηλινός πρόεδρος επέκρινε τη στάση της Αντζελίνα Τζολί για το Μεσανατολικό, καθώς η ηθοποιός μέσω των social media κατηγόρησε το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό της Γάζας, τονίζοντας ότι η περιοχή μετατρέπεται σε «νεκροταφείο παιδιών». Ο Ισαάκ Χέρτσογκ μίλησε στον Piers Morgan και σύμφωνα με την Daily Mail δήλωσε «νομίζω ότι δεν έχει πάει ποτέ στη Γάζα. Ποτέ δεν πήγε για να δει από κοντά τα γεγονότα. Με όλο το σεβασμό, οι άνθρωποι στη Γάζα γνωρίζουν ότι υπάρχει πόλεμος, αλλά δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση που να μην τους επιτρέπει να επιβιώσουν». «Αντίθετα, υπάρχει μια ασφαλής ζώνη που συμφωνήθηκε από τη διεθνή κοινότητα και το Ισραήλ, στο νότιο τμήμα της Γάζας, προκειμένου να μετακινηθού
17:00 07/11/2023

Αηδιασμένος ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, μετά τις δηλώσεις της για "μαζικούς τάφους" στη Γάζα: "Δεν καταλαβαίνει τίποτα"

thetoc.gr
Οργισμένη αντίδραση του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί για τις δηλώσεις κατά του Ισραήλ - Ο Γιον Βόιτ καλεί την ίδια και τους ομοϊδεάτες της να κοιταχτούν στον καθρέφτη.
13:09 06/11/2023

Ο Γιον Βόιτ δήλωσε απογοητευμένος από τις δηλώσεις της Αντζελίνα Τζολί ότι το Ισραήλ μετατρέπει τη Γάζα σε «μαζικό τάφο»

Newsbeast.gr
Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Γιον Βόιτ, πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, εξέφρασε την απογοήτευσή του από τις πρόσφατες δηλώσεις της κόρης του ότι το Ισραήλ μετατρέπει τη Γάζα σε «μαζικό τάφο». «Είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως και πολλοί άλλοι, δεν έχει κατανόηση της δόξας του Θεού, της αλήθειας του Θεού», δήλωσε ο Βόιτ σε ένα βίντεο που ανήρτησε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ηθοποιός τόνισε τη θρησκευτική πτυχή του πολέμου, χαρακτηρίζοντάς τον ως αγώνα για τη «δικαιοσύνη των παιδιών του Θεού στους Αγίους Τόπους» «Το θέμα εδώ είναι η καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων. Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει
20:00 05/11/2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξέσπασε η Τζολί – «Η Γάζα γίνεται ομαδικός τάφος – Αθώα παιδιά το 40% των νεκρών»

eleftherostypos.gr
Πόλεμος στο Ισραήλ: Σφοδρό «κατηγορώ» της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί κατά του Ισραήλ για τους σφοδρούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός δηλώνει ότι η Γάζα είναι μια υπαίθρια φυλακή για σχεδόν δύο δεκαετίες και γίνεται γρήγορα ομαδικός τάφος. Το 40% των νεκρών είναι αθώα παιδιά σημειώνει, κάνοντας λόγο για συλλογική […] Το άρθρο Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξέσπασε η Τζολί – «Η Γάζα γίνεται ομαδικός τάφος – Αθώα παιδιά το 40% των νεκρών» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 02/11/2023

Δίκη Πισπιρίγκου: «Υπήρχε σημαντικό οικογενειακό ιατρικό ιστορικό» – Η κατάθεση του γενετιστή από τα Σκόπια και η Αντζελίνα Τζολί

Newsbeast.gr
Σε «σημαντικό οικογενειακό ιστορικό» που ενδεχομένως οδήγησε στο θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη αναφέρθηκε καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο γιατρός γενετιστής, καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Μακεδονίας Todor Arsov. Ο καθηγητής , ο οποίος μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα αντάλλαξε χειραψία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέβηκε στο βήμα για να καταθέσει, με τη βοήθεια μεταφραστή, ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο μάρτυρας έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από την ιατροδικαστή Ουρανία Δημακοπούλου, που είχε καταθέσει ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων της υπεράσπισης και όπως είπε ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για τα ιατρικά δεδομένα που αφορούν στο θάνατο του παιδιού. «Πρόκειτα
17:00 26/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load