Π.Μάρτινς: «Μπα και Σουντανί έμειναν στην Αθήνα γιατί είναι θετικοί στον κορωνοϊό» (βίντεο)

21:56 - 26/10/2020

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρέθεσε συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Πόρτο για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.  Ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θα είναι διαθέσιμοι ο Μπα και ο Σουντανί.  Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού: Ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις όταν βγήκε η Πόρτο στο δρόμο του Ολυμπιακού, μιας και το είχατε προβλέψει. Κι επίσης, επειδή γνωρίζετε πολύ καλά την Πόρτο, ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αποτέλεσμα στο Ντραγκάο; «Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση. Εχω μάθει ότι κάποια απάντησή μου μεταφέρθηκε λανθασμένα στον πορτογαλικό Τύπο. Έχει κυκλοφορήσει ότι είπα πώς ο Ολυμπιακ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις